Képek a Vígnapról!

2010. augusztus 19. (csütörtök) 19:23 | Frissítve: 7 éve

Kapcsolódó anyagok:

  VÍGNAP 2010

  Idén több mint kétezren látogattak el hozzánk a Vígnapra, hogy egy feledhetetlen délutánt töltsünk együtt. Kicsik és nagyok önfeledten mulattak, mind remekül éreztük magunkat.

  Ugyan a szemerkélő eső miatt a felújított Ditrói Mór utca átadását be kellett költöztetnünk a nagyszínpadra, az esemény ezzel mit sem veszített ünnepélyességéből és örömteliségéből. Az új sétálóutca jelképes birtokba vétele után Eszenyi Enikő vezetésével azonnal elkezdődött a színpadtechnikai bemutató. A jelenlevők tágra nyílt szemmel, ámulva követték végig, milyen csodákra képes a színpad varázslatos világa.

  Hatalmas tömeg torlódott fel a Vígtúrák gyülekezési pontjánál, hiszen rengetegen voltak kíváncsiak a színház épületének rejtett zugaira, az öltözőkre, a fodrászatra, a zsinórpadlásra. A túrákon kimerült látogatók pihenésképp belekukkanthattak Erdős Virág Kalocsa című darabjának próbáiba, illetve részleteket hallhattak Varró Dániel és Presser Gábor Túl a Maszat-hegyen című új zenés darabjából is.
  Sokakat vonzott a Vígbeszélgetés is, ahol idei első bemutatóinkról, a Ványa bácsiról és a Mikvéről beszélgettek a szereplők és az alkotók. Roppant népszerű volt a fotósarok, ahol vendégeink fodrászaink, sminkeseink és öltöztetőink segítségével kipróbálhatták, milyen érzés belebújni egy-egy kedvelt darab karakterének bőrébe, és sokan keresték fel a Víg egészségsarkot is, ahol az érdeklődők életmód-tanácsadáson, vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint-mérésen, valamint allergia-szűrésen vehetnek részt fő támogatónk, a TEVA jóvoltából.
  A legnagyobb sikere talán mégis a Vígsütinek volt. Színészeink saját készítésű finomságait pillanatok alatt elkapkodták. A süteményárulásból befolyt összeget idén is az Ódry Árpád Színészotthonnak ajánlottuk fel.
   
  Köszönjük, hogy eljöttetek, jövőre újra várunk benneteket!