Újra rendhagyó Vígegyetem Eszenyi Enikővel

A Földrengés Londonban titkai

2016. április 8. (péntek) 09:57 | Frissítve: 11 hónapja

A nagy sikerre való tekintettel április 29-én a Földrengés Londonban című színműhöz kapcsolódva újra rendhagyó Vígegyetemre várjuk a nézőket, ahol Eszenyi Enikő vezetésével nézhetik meg az előadás színpadon kívüli forgatási helyszíneit.

Az előadás után Eszenyi Enikő, a Földrengés Londonban rendezője mesél a produkció különleges látványvilágáról. A jelenlévők láthatják az előadás olyan helyszíneit, amelyek a színfalak mögött végig rejtve maradnak, és csak rendkívüli technikai bravúroknak köszönhetően válnak láthatóvá.

Nádas Péter Találkozás című drámájának bemutatásánál Eszenyi Enikő egy új formanyelvvel kísérletezett a Pestiben, ezt az utat folytatja a Vígszínház új bemutatójával is. A színpadi szcenika megújítása és a videotechnika rendhagyó használata a színészi játéknak is nagy teret és újabb lehetőségeket ad, akár idősíkokat és dimenziókat átugorva. Az előadást olyan egyedülálló és különleges látványvilág jellemzi, amellyel még a világ nagy színházaiban is ritkán találkozunk. Új konstellációba helyezi a színpadi időt, játékot, valamint a mozgóképet, amellyel kitágítja a színpadi előadás határait. Eszenyi Enikő erről az új formanyelvről is mesél majd.

Ha a Földrengés Londonban április 29-i előadására váltott jegyet, és szeretne részt venni a rendhagyó Vígegyetemen, kérjük, jelentkezzen a e-mailcímen az április 29-re megvásárolt jegy vagy az aznapi bérlet sorszámával. Az első 30 szerencsés jelentkező belépőt nyer a Vígegyetemre, és további kedvezményekkel várjuk őket. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Mindenkit szeretettel várunk előadásainkon!