Szentivánéji szexkomédia a Pestiben

2016. december 13. (kedd) 12:00 | Frissítve: 2 hónapja

Szerelmi praktikák az év legrövidebb és legkülönösebb éjszakáján, Szent Iván éjjelén, amikor bármi megtörténhet.  A Vígszínház és Pesti Színház két februári bemutatója is ekkor játszódik, démonok és lidércek, szeretők és ellenfelek vad játszmáit bemutatva. Shakespeare Szentivánéji álma február 25-től látható a Vígben, Kovács D. Dániel első nagyszínpadi rendezésében, Woody Allen Szentivánéji szexkomédiáját február 24-től játsszuk a Pestiben az orosz Aleksandr Bargman rendezésében. Már csak a címek miatt is nagy lehet a kalamajka, ne feledje: a Szentivánéji álom a Vígben, a Szexkomédia a Pestiben látható. Mindkettőre várjuk szeretettel!

Szentivánéji szexkomédia

Három pár, egy vidéki nyaraló, Szent Iván éji őrület – na és persze Woody Allen utánozhatatlan humora.

Andrew, az ütődött feltaláló, azaz Seress Zoltán és kissé boldogtalan felesége, Adrian, azaz Hegyi Barbara hosszú hétvégére fogadják barátaikat. Leopold professzor, vagyis Kern András arra készül, hogy feleségül vegye a vonzó Arielt, azaz Péter Katát, akinek egykor kapcsolata volt Andrew-val, aki persze mindent tagad. Maxwell, a nőcsábász orvos szerepében Telekes Péter is megérkezik, oldalán friss szerzeményével, a pokolian csinos ápolónővel, Dulcyval, vagyis Bata Évával.

Aleksandr Bargman, a nagyszerű orosz rendező sajátos stílusban és játékos nagyvonalúsággal állít elénk váratlanul merész fordulatokba hajló helyzeteket. Elszabadulnak az érzelmek – Woody Allen varázsütésére, egy igazán szellemes és fülledt erotikájú színházi estét ígérve. Mert "a szex oldja a feszültséget, a szerelem pedig okozza."