Aktuális

Távoli dal - műsorváltozás!
Távoli dal - műsorváltozás!
Kedves Nézőink! A Távoli dal című előadásunk bemutatóját technikai okok miatt április 12-én tartjuk meg a Házi Színpadon. A március 16-i, 17-i, 18-i, 30-i és április 3-i előadásokra megvásárolt jegyek visszaválthatók vagy a további áprilisi időpontokra becserélhetők. Megértésüket köszönjük!
Rendezés a Házi Színpadon
Rendezés a Házi Színpadon
Bartis Attila, a nagysikerű Romlás után, a Vígszínház számára egy újabb felkavaró, kíméletlen történetet írt. A Rendezést február 26-án mutatjuk be Szikszai Rémusz rendezésében.
Szentivánéji szexkomédia a Pestiben
Szentivánéji szexkomédia a Pestiben
Bemutató február 24-én a Pesti Színházban! Aleksandr Bargman, a nagyszerű orosz rendező sajátos stílusban és játékos nagyvonalúsággal állít elénk váratlanul merész fordulatokba hajló helyzeteket. Elszabadulnak az érzelmek – Woody Allen varázsütésére, egy igazán szellemes és fülledt erotikájú színházi estét ígérve. Mert "a szex oldja a feszültséget, a szerelem pedig okozza".
Szentivánéji álom a Vígben
Szentivánéji álom a Vígben
Shakespeare legforrongóbb komédiáját Kovács D. Dániel rendezésében mutatjuk be a Vígben február 25-én.
Műsorváltozás
Műsorváltozás
Kedves Nézőink! Február 18-án este A testőr című előadás helyett A kellékes kerül színre a Pesti Színházban Eszenyi Enikő próbán elszenvedett sérülése miatt. A jegyek érvényesek, vagy az előadás kezdetéig visszaválthatók.
Műsorváltozás
Kedves Nézőink! Március 11-én elmarad a Rendezés című előadásunk a Házi Színpadon. A megvásárolt jegyek legkésőbb március 18-ig válthatók vissza. Megértésüket köszönjük!
Magyar Filmdíj jelölések
Magyar Filmdíj jelölések
Nagy örömünkre társulatunk több művészét is jelölték az idei Magyar Filmdíjra!
Élőben a Vígből – VígLive
Élőben a Vígből – VígLive
Különleges élő műsorral jelentkezik a Vígszínház Valentin nap délutánján. A társulat Facebook-oldalán bárki élőben követheti a VígLive első adását február 14-én 17 órakor, ahol a Szentivánéji álom című új bemutató szereplői és alkotói mesélnek az előadás létrejöttéről, és együtt járják körbe a szerelem témáját is.
Műsorváltozás
Kedves Nézőink! A március 12-re meghirdetett Kelet-nyugati pályaudvar című előadásunk 19.30 helyett 15 órakor kezdődik a Házi Színpadon. Megértésüket köszönjük!
Szerelmesek hónapja a Vígszínház szerelmeseinek
Szerelmesek hónapja a Vígszínház szerelmeseinek
Ajándékozzon színházi élményt párjának, töltsék nálunk a szerelmesek hónapját! Válasszon a Vígszínház és a Pesti Színház meghirdetett előadásai közül és vásároljon páros jegyet most 20% kedvezménnyel!
Eszenyi Enikő kapta idén a Páger Antal-díjat
Eszenyi Enikő kapta idén a Páger Antal-díjat
Január 29-én adták át Eszenyi Enikőnek a Páger Antal-díjat Makón. Az elismerést minden évben az a színész érdemli ki, aki a kuratórium döntése alapján a leghűségesebb Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri hitelesség és eszköztelenség.
Közlemény
Közlemény
Tisztelt Nézőink! Nagyszerű és szeretett művészünk, Tahi Tóth László szombati rosszulléte óta több vizsgálaton is átesett. Tahi Tóth László egy korábbi stroke-ja állhat a probléma hátterében, ami miatt egy ér nyomja az agyat. Művészünket átszállítják az Idegtudományi Intézetbe, ahol további vizsgálatok várnak rá.
Ajándékutalvány
Ajándékutalvány
Ajándékozzon színházi élményt ebben az évadban is! A Vígutalványunk kedves meglepetés barátoknak, családtagoknak, kollégáknak. Az utalvány beváltható új bemutatóinkra, valamint repertoárunk valamennyi előadására.
Hegedűs D. Géza monodrámája Pozsonyban
Hegedűs D. Géza monodrámája Pozsonyban
Hegedűs D. Géza A Magyar Kultúra Napja alkalmából, Magyarország Nagykövetsége meghívására január 21-én a pozsonyi Kis Színpadon adta elő a Hallgatni akartam című monodrámát.
1%
1%
Kedves Nézőnk! Kérjük, hogy személyi jövedelemadója 1 százalékával támogassa a Vígszínházat, társulatát és művészi céljait! Legyen közös Grundunk a Vígszínház! Felajánlásával kérjük, segítse nyitott szellemi alkotóműhelyünket!
Bartis Attila író Jáva szigetéről olvasta fel a Rendezést
Bartis Attila író Jáva szigetéről olvasta fel a Rendezést
Egy nagyon izgalmas olvasópróbával kezdtük a 2017-es évet január 3-án. Bartis Attila író jelenleg a 18 órányi repülőútra lévő Jáva szigetén tartózkodik, azonban a vígszínházi tradíció szerint a Rendezés című darabjának olvasópróbáján ő maga olvasta fel művét.
95 éve született Farkas Antal
95 éve született Farkas Antal
Farkas Antal 1922. január 1-jén született Öcsödön. 1952-ben végezte el a Színművészeti Akadémiát. Tanárai voltak: Lehotay Árpád, Ladányi Ferenc, Várkonyi Zoltán, Major Tamás, Somlay Artúr, Rátkai Márton és Nagy Adorján.
Újévi ajándék
Újévi ajándék
Jöjjön már az újév első napjaiban a Vígbe, a Pestibe és a Házira is, három izgalmas előadásunkra most 30%-kal olcsóbban válthat jegyet.
Lázár Egon köszöntése
Lázár Egon köszöntése
Boldog születésnapot kívánunk a Vígszínház gazdasági tanácsadójának, Lázár Egonnak!