English

A Koldusopera a Legjobb zenés előadás!
2015. 09. 21.

Boldogok és büszkék vagyunk, hogy a Vígszínház és a Szputnyik Hajózási Társaság közös produkciója, a  Koldusopera, Bodó Viktor rendezésében, elnyerte a Legjobb zenés előadás díját!

Gratulálunk valamennyi alkotónak és szereplőnek! Az elismerést Eszenyi Enikő vette át a 35. Színikritikusok Díjának átadó ünnepségén.

Szeretettel gratulálunk  Kovács D. Dániel rendezőnek, a Vígszínház társulati tagjának, mert az általa rendezett A helibronni Katica című előadás, amelyet a Szputnyik Hajózási Társaság mutatott be, elnyerte a Legjobb független színházi előadás díját. Gratulálunk ifj. Vidnyánszky Attilának, a Legígéretesebb pályakezdő díj nyertesének,  akit a Pesti Színházban a Vízkereszt, vagy amit akartok című előadásban láthat a közönség.

Gratulálunk valamennyi díjazottnak!


Koldusopera (fotó: Dömölky Dániel)


A Legjobb zenés előadás díját Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója vette át. Alföldi Róbert pedig a Budapest Bábszínházban rendezett Kabaré című előadásért szintén a Legjobb zenés/szórakoztató előadás díját vehette át. (fotó: Szkárossy Zsuzsa)


Kovács D. Dániel, rendező (fotó: Dömölky Dániel)


ifj. Vidnyánszky Attila a Vízkereszt, vagy amit akartok című előadásunkban (fotó: Gordon Eszter)

Koldusopera

Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest? – kérdezi Bicska Maxi a Koldusopera végén; és valóban, ma már tudjuk, hogy amit Bicska Maxi és alvilági barátai csinálnak, semmiség ahhoz képest, amit az igazi nagyhalak, a bankok és a nagyvállalkozók művelnek. Hiszen a bankrabló csak egyszer üríti ki a széfet, a bank viszont rendszeresen fosztogatja az embereket...

Koldusopera

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk csak email-en vagy telefonon elérhető. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

A vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát: 06 80 204 443