English

Jegyekkel történő visszaélések
2020. 01. 10.

A Vígszínház közleménye

Tisztelt Közönségünk!

Tudomásunkra jutott, hogy több nézőnk ismeretlen forrásból származó, sok esetben hamisított elektronikus jegyet vásárolt előadásainkra az interneten. 

Felhívjuk közönségünk figyelmét, hogy a Vígszínház a korábban „A pál utcai fiúk - 2020 színésztársulati jegyek (Vígszínház)”, jelenleg "PUF jegyek" elnevezésű Facebook csoporttal és annak szervezőivel semmilyen kapcsolatban nem áll, az ott állítottakkal szemben sem színészsegédek, sem kamarai tagok, sem pártolói tagsággal rendelkezők részére nem biztosít A Pál utcai fiúk című előadásra jegyeket és kedvezményeket. Az oldal szervezői az ott kínált jegyeket a jegyelővétel napján, a Vígszínház hivatalos jegyértékesítési felületein keresztül, az esetek döntő többségében az interneten váltják meg, és ezeket az általuk szabott áron hirdetik további értékesítésre.  

Az ehhez hasonló felületeken vásárolt jegyekért a Vígszínház nem tud felelősséget vállalni, ezért kérjük, fokozottan ügyeljenek arra, hogy jegyeiket csakis megbízható, hivatalos jegyértékesítőtől vásárolják meg. Jegyvásárlásra a Vígszínház saját felületein (vigszinhaz.hu) kezelési költség nélkül vagy hivatalos jegyértékesítő partnereinktől, ellenőrizhető forrásból, az aktuális díjszabásnak megfelelő áron van lehetőségük.

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy az ehhez hasonló visszaélések térnyerése miatt nézőink egy része kiszorulhat előadásainkról, ezért kérjük Önöket, segítsék munkánkat azzal, hogy amennyiben hasonló felületről van tudomásunk, értesítik kollégáinkat a marketing@vigszinhaz.hu címen. Az ehhez hasonló oldalakról készült lista folyamatosan elérhető lesz a vigszinhaz.hu weboldalon, kérdés esetén pedig közönségszervező munkatársaink is készséggel állnak rendelkezésükre.

 

A Vígszínház hivatalos jegyértékesítő partnerei:

Jegy.hu Kft.

Jegymester Kft.

 

Az alábbi oldalakon vásárolt jegyekért a Vígszínház nem vállal felelősséget:

„A pál utcai fiúk - 2020 színésztársulati jegyek (Vígszínház)” Facebook csoport

"PUF jegyek" Facebook csoport

"A Pál utcai fiúk - 2020 - Eladó jegyek" Facebook csoport

"A Pál utcai fiúk rajongói klub" Facebook csoport

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk csak email-en vagy telefonon elérhető. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

A vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát: 06 80 204 443