English

Független Színházi Fesztivál a Pestiben
2019. 04. 10.

Újra független előadásokat láthatott a Vígszínház közönsége! A 2017/2018-as évadban a Pesti Színházban bemutatott független produkciók sikere után a Vígszínház 2019 júniusában Független Színházi Fesztivált rendezett. A Pesti Színházban megszervezésre kerülő programmal barátságunkat és támogatásunkat kívántuk kifejezni független művész barátaink felé. Célunk volt, hogy a Vígszínház nézői is megismerjék azokat a nagyszerű alkotókat, akik évek óta fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a magyar színházi kultúrát a lehető legsokoldalúbban ismerje meg a közönség.    

A fesztiválon Horváth Csaba, Frenák Pál és a Maladype Színház társulatának előadásaival is találkozhattak a nézők. 

Program: 

2019. június 7. 19:00 Maladype Színház: Augusztus

2019. június 8. 19:00 Frenák Pál Társulat: Lutte

2019. június 11. 19:00  Forte Társulat: A te országod

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk csak email-en vagy telefonon elérhető. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

A vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát: 06 80 204 443