English

A diktátor az UTE Fesztiválon
2019. 11. 08.

A Vígszínház A diktátor című előadása is meghívást kapott az Európai Színházi Unió 18. nemzetközi színházi Fesztiváljára, amelynek a Kolozsvári Állami Magyar Színház adott otthont 2019. november 19 és 30 között. Eszenyi Enikő nagysikerű rendezését 2019. november 29-én láthatták a tagországok színházi szakemberei és a kolozsvári közönség.

A fesztivál tizenkét napja alatt a széles spektrumú előadáskínálat átfogó képet nyújtott a legjelentősebb európai színházakat tömörítő szervezet tagszínházainak művészi programjáról, ugyanakkor lehetőség nyílt az alkotók és a közönség, valamint a művészek és a meghívott színházi szakemberek közötti eszmecserére is.

Az Európai Színházi Unió 18. Fesztiválján 15 tagszínház és egyéni tag előadása volt látható. A programban többek között olasz, szerb, luxemburgi, portugál, bolgár, orosz, cseh, német és román előadások szerepeltek - olyan nagyszerű alkotók, rendezők előadásai, mint Armin Petras, Gabriele Vacis, Simos Kakalas, Andrei Șerban, Giorgio Barbiero Corsetti, Marco Solari és Alessandra Vanzi, Boris Liješević,  Yannis Leontaris, Nuno Cardoso, Frank Hoffmann, Botond Nagy, Silviu Purcărete, Margarita Mladenova, Tompa Gábor, Sinkó Ferenc, Michal Dočekal, Klim Kozinsky, Yvonne Jansen, Rafael Sanchez és Eszenyi Enikő.

Az előadásról bővebben itt olvashatnak: http://vigszinhaz.hu/program.php?mid=R723pqOB4o74pIOf1QFlsb

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk csak email-en vagy telefonon elérhető. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

A vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát: 06 80 204 443