English

Együtt ünnepeltük a Víg születésnapját!
2017. 05. 02.

Köszönjük, hogy május 1-jén ismét együtt ünnepeltük a Vígszínház születésnapját! Akárcsak az eddigi években, most is rendhagyó programokkal és izgalmas meglepetésekkel vártuk barátainkat.

15 órakor a nagyszínpadon kezdtünk a kisfilmek vetítésével, és társulatunk művészei számos meglepetéssel készültek. Majd a színház előtt májusfát állítottunk, és bemutatkozott A Grund - vígszínházi fiúzenekar.
Itt volt többek között Bach Kata, Börcsök Enikő, Csapó Attila, Eszenyi Enikő, Hajduk Károly, Halász Judit, Hegedűs D. Géza, Hegyi Barbara, Hevér Gábor, Igó Éva, Józan László, Kern András, Király Dániel, Majsai-Nyilas Tünde, Orosz Ákos, Szilágyi Csenge, Tar Renáta, Telekes Péter, Tóth András, Vecsei H. Miklós, ifj. Vidnyánszky Attila, és A Grund – vígszínházi fiúzenekar tagjai: Fesztbaum Béla, Wunderlich József, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és Ember Márk.

Mi történik akkor, ha a filmesek beszabadulnak a színházba? Nem csak a kulisszák mögé látnak, hanem izgalmas sztorikat is találnak! Nagy fába vágtuk a fejszénket, kisfilmeket készítettünk. A rendhagyó sorozat 7 epizódja a színészek és a színházi dolgozók örömeit és kínlódásait tárja elénk, görbe tükrön keresztül. A rendező Hartung Attila, a producer Eszenyi Enikő.
Megalakult és a VígMajálison lépett fel először A Grund - vígszínházi fiúzenekar! A zenekar tagjai: Wunderlich József, Zoltán Áron, Ember Márk, Medveczky Balázs, Fesztbaum Béla. Dalok élőben A Pál utcai fiúkból és sok egyéb meglepetés várta nézőinket.
Ezen a napon a nagy titokra is fény derült, azt is megtudhatták, milyen előadásokkal várjuk Önt a 122. évadunkban. A Víg hivatalos Facebook-oldalán élőben követhették a társulat különleges műsorát.

Vígmajális - 2017

Még ajánljuk

Kapcsolat

Kedves Nézőink! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzet miatt jegypénztáraink továbbra is zárva tartanak. A Szervezési Irodánk hétköznaponként 10 órától 18 óráig nyitva tart! 

Telefonon és online is keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken: 

E-mail: 
szervezes@vigszinhaz.hu 

Telefon:  
06-1-329-2340
06-1-329-3920