English

Karácsonyi bérletek
2019. 11. 20.

Ajándékozzon Vígszínházat!  Keresse különleges karácsonyi bérleteinket! Lepje meg szeretteit felejthetetlen vígszínházi élményekkel!

Válasszon háromféle karácsonyi bérletünk közül, és állítson össze egyedi bérletet új bemutatóinkból és repertoár előadásainkból akár 20% kedvezménnyel.

Karácsonyi Platina bérlet | 3 előadás a Vígszínházban - A Pál utcai fiúk (fix időpontban)  + Mágnás Miska + Premier

Karácsonyi Arany bérlet | 3 előadás a Vígszínházban és a Pesti Színházban – A Pál utcai fiúk (fix időpontban) + A doktor úr + II. Richárd

Karácsonyi Ezüst bérlet | 3 előadás a Vígszínházban és a Pesti Színházban –A Nagy Gatsby (fix időpontban) + A doktor úr + Anna Karenina

Csillagszóró bérlet | 3 szabadon választható előadás bármelyik színpadunkon (Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad)

A bérletek megvásárolhatók: http://vigszinhaz.hu/jegy/berletek.php

A karácsonyi bérlet a Vígszínház Szervezési irodájában, az Allee-ban és a Vígszínház előcsarnokában található jegyárusító pultnál, valamint online vásárolható meg 2019. november 1. és december 31. között. A bérletek a 2019/2020-as évadunkban használhatók fel.

A Vígszínház szervezése az adventi hétvégéken, szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között, az Allee Bevásárlóközpontban található jegyárusító pult pedig hétfőnként 11 és 19 óra között is nyitva tart.

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk csak email-en vagy telefonon elérhető. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

A vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát: 06 80 204 443