English

VígEgyetem-sorozat indul a Vígszínházban
2020. 01. 06.

Népszerű előadásainkhoz kapcsolódó VígEgyetem-sorozattal nyitottuk meg az új évet, melynek első két beszélgetésére már januárban sor került!
Január 15-én este a Hamlet előadása előtt Antal Csaba díszlettervező, Vörös Róbert dramaturg, a címszereplő ifj. Vidnyánszky Attila és Hegedűs D. Géza, az előadás Claudiusa várta izgalmas beszélgetésre a nézőket.
Január 16-án Molnár Ferenc remekművét, a Liliomot ismerhették meg a nézők a rendező, ifj. Vidnyánszky Attila, az alkotók és szereplők szemszögéből.

/ A Vígegyetem beszélgetései az aznapi előadásara szóló érvényes jeggyel, illetve a 2019/2020-as évadra szóló bérlettel díjmentesen látogathatók. /

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk csak email-en vagy telefonon elérhető. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

A vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát: 06 80 204 443