HÍRLEVÉL

2014. november 21.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
   
Kedves Barátom!
 

Már csak két hét van hátra három új bemutatónkig. Ilyenkor mi már alig várjuk, hogy Önnek is megmutathassuk, amire hosszú hetek óta teljes erőbedobással és lelkesedéssel készülünk. Kiváló kollégák, Gothár Péter, Alföldi Róbert és Székely Kriszta dolgoznak a társulattal, és látván a remek hangulatú próbákat, bátran mondhatom: nagyon izgalmas előadások várhatók!
A bemutatók után pedig mindjárt itt a Karácsony! Természetesen a Víg a legszebb ünnepre is különleges meglepetésekkel készül.    
Mindenekelőtt három új premierünket ajánlom szíves figyelmébe, mégpedig vadonatúj fotókkal! 

 
 
 

ASSZONY A FRONTON

Első decemberi bemutatónk a Polcz Alaine önéletrajzi művéből készült Asszony a fronton. Polcz Alaine nemcsak kiváló pszichológus és írónő volt, hanem a Magyar Hospice Mozgalom és Alapítvány életre hívója is. Az Asszony a fronton főszerepében Halász Judit csodálatos alakítással fog megörvendeztetni bennünket. Székely Kriszta rendezésében olyan remek partnerei lesznek, mint Péter Kata, Tornyi Ildikó, Borbiczki Ferenc és Jerger Balázs. Az előadást december 4-én, 5-én és 6-án is láthatják a Házi Színpadon.
 
 
 

JULIUS CAESAR

Shakespeare Julius Caesarja halhatatlan remekmű. Bár egy konkrét történelmi időszakban játszódik, egyetemes érvényű és szinte felmérhetetlen mélységű alkotás – mindenkor, mindenhol s mindenkit megdöbbent bölcsességével, egyszerre bátor, kérlelhetetlenül szókimondó, ugyanakkor finoman árnyalt életszemléletével és humánumával. A címszerepben: Hegedűs D. Géza. Partnerei többek között Stohl András, László Zsolt, Hevér Gábor, Varju Kálmán és Fesztbaum Béla. Alföldi Róbert rendezése már december 5-étől látható a Vígben. 
 
 
 

KÉT ÚR SZOLGÁJA

Mit tesz egy éhenkórász kalandor, ha egyszerre két urat kell szolgálnia? Nagy félreértések, átejtések és pofára esések várhatók ebben a vérbő komédiában. És persze Varró Dani vadonatúj magyar szövege, ami már garantálja a felhőtlen szórakozást. A főszerepet Mészáros Máté alakítja, de többek között Lukács Sándort, Lengyel Tamást, Bata Évát, Réti Adriennt és fiatal kollégánkat, a maladypés Orosz Ákost is láthatják a Gothár Péter rendezte előadásban. Tehát ha sokat akar nevetni, legyen ott a Pestiben december 4-én! Vagy 5-én! Vagy 6-án! Vagy 7-én!
 
 
 
 

KARÁCSONYI KINCSVADÁSZAT! ARANYJEGY A VÍGBEN! VELÜNK NYER!

A közelgő ünnepek alkalmából vegyen részt velünk egy izgalmas kalandban. Ha 2014. november 15. és 2015. január 31. között legalább két jegyet vásárol, egy vígszínházi Aranyjegyet kap ajándékba, amelyet ha „lekapar”, nagy szerencse érheti.

Az Aranyjegyről további részleteket talál honlapunkon.

A Vígben biztosan szerencsés! Játsszon és nyerjen velünk!

 
 
 

AJÁNDÉKOZZON VÍGSZÍNHÁZAT! BÉRLET, JEGY, VÍGNAPTÁR!

Ugye nehéz a döntés, hogy mivel lepje meg szeretteit Karácsonyra? Mindig ugyanaz a dilemma?! Nekem van egy jó ötletem! A színházjegy méltó és szép személyes ajándék, s mi most egyedi karácsonyi díszdobozban kínáljuk Önnek, egyéb víges kedvességekkel. Karácsonyi csomagunkban a megvásárolt bérlete, jegye mellé egy elegáns bérlettokot, évadfüzetet és egy különleges Vígnaptárat is kap művészeink fotóival. Csempéssze be a színház varázsát a karácsonyfa alá!

 
 
 

HALLHATÓ HALHATATLANOK A VÍGBEN! A DANTON HALÁLA ÉS LUMPÁCIUSZ VAGABUNDUSZ HALLÁSSEGÍTŐ RENDSZERREL!

A Vígszínháznak minden téren fontos az esélyegyenlőség! Célunk, hogy a fogyatékkal élőket ugyanolyan színházi élménnyel ajándékozzuk meg, mint ép társaikat! Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően nagyothalló nézőink olyan mobil vevőket kapnak, amelyeket össze tudnak hangolni a hallókészülékükkel, s így maradéktalanul élvezhetik előadásainkat. Esélyegyenlőségi programunk keretében most minden fogyatékkal élő 50% kedvezménnyel nézheti meg a Danton halála és a Lumpáciusz Vagabundusz című előadásainkat!
Jöjjenek és próbálják ki – már a november 22-i Dantonon! A Vígben halhatók a halhatatlanok!
November 22-i Danton halála előadásunkat jeltolmácsolással játsszuk!

 
 
 

Kellemes ünnepi előkészületeket kívánok! Én már biztosan tudom, hogy a Télapó sok szép előadást hoz Önnek, itt, a Vígben!

Barátsággal: