HÍRLEVÉL

VI. évfolyam 13. szám | 2013. március 29.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 

 
Kedves Barátom!
 

hatalmas örömmel tölt el, hogy idén is ilyen sokan eljöttek hozzánk a Down Világnapi rendezvényünkre! Kis videónkban láthatjátok azt a sok-sok mosolyt és felejthetetlen pillanatot, amit ezen a napon kaptunk.. Remélem, jövőre újra találkozunk kis barátaimmal és barátnőimmel!

 
 
 

DZSUNGEL 1000

Egyedülálló színháztörténeti pillanatnak lehet részese, ha ellátogat hozzánk április 19-én a Pesti Színházba, A dzsungel könyve című zenés játékunk 1000. előadására. Békés Pál, Dés László és Geszti Péter mára klasszikussá vált alkotása az egyetlen olyan magyar zenés darab, amely 17 évvel ezelőtti bemutatója óta Hegedűs D. Géza eredeti rendezésében megélte ezt az előadásszámot. A jubileum kapcsán különleges meglepetésekkel készülünk, de nem csak az 1000. előadás lesz emlékezetes. Érdemes lesz április elejétől követni a Víg Facebook-oldalát, ahol mindig közzétesszük majd a friss Dzsungeles-híreket. De néhány titkot már most elárulhatok Önnek: április 8-án Sír Kán szerepében Kálid Artúrt láthatják, 9-én pedig újra Oroszlán Szonja fogja játszani Túnát. Április 19-én, a jubileum alkalmával pedig megújul az előadás, hiszen a szerzők egy új Maugli-dallal lepik meg a közönséget. Induljon a Dzsungel-láz, és ne feledje: „A törzs befogad!”.
 
 
 

PÁNDY LAJOS GOBBI HILDA-ÉLETMŰDÍJAS

Pándy Lajos a Színházi Világnap alkalmából megrendezett MASZK-gálán Gobbi Hilda-életműdíjat kapott. Pándy Lajos több mint 50 éve a Vígszínház művésze, 120 hangjátékot és 50 színdarabot fordított magyarra.
 
 
 

MAGDALÉNA RÚZSA

Az évadban már csak néhány alkalommal látható Rúzsa Magdi varázslatos koncert-estje a Pestiben. Április 2-án a csodálatos énekesnő újra Magdaléna bőrébe bújik, hogy őszinte hangon meséljen ismeretlen életéről dalokban és történetekben.

 
 


Már mi is készülünk a Húsvétra, napközben sütünk-főzünk, de esténként játszunk: szombaton Lovakat és Monoklit, vasárnap pedig Dzsungelt és Hegedűst. Hétfőn délelőtt fogadom a locsolókat, este pedig az egész társulat nálam bulizik. De már most véssék be a naptárjukba, hogy május 1-én, a Víg szülinapján újra lesz Vígmajális! És május 4-én a Színházak Éjszakája garantáltan felejthetetlen lesz a Vígben.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Barátsággal,