HÍRLEVÉL

2016. szeptember 20.

     
 
 
 
 
Kedves Barátom!
 

Alig kezdődött el 121., szerencsés számú évadunk, már számos nagyszerű dolog történt velünk az elmúlt hetekben. A Vidor Fesztiválon a Kvartett elhozta a legjobb előadás díját, Venczel Vera Tolnay Klári díjban részesült, nagy szeretettel fogadták idén is a Vígnapot, négy teltházas előadást tartottunk a Színházak Éjszakáján, Krasznahorkai László a Pestiben mutatta be új könyvét, most pedig a Magyar dráma napjára készülünk, és egy kedves ajánlatunk is van az Ön számára.

 
 
 

Jóembert keresünk – Lepje meg egy szerettét színházjeggyel!

Legyen Ön is jóember, és hozza el egy családtagját, barátját, ismerősét szeptember 23-án, pénteken a Jóembert keresünk című előadásra. Vásárolja meg szerette jegyét és Ön a mi vendégünk. Nagyon kedves számomra ez az előadás, a XIII. Pécsi Országos Színházi Találkozón elnyertük a Legjobb előadás díját, engem pedig a Legjobb női főszereplőnek járó díjjal jutalmazott a szakmai zsűri és a közönségzsűri is. Kolozsváron az Interfernciák Fesztiválon Európa legjobb előadásai mellett a Jóember is ott lesz decemberben. Legyen a vendégünk!

 
 
 
 

Tolnay Klári díjas Venczel Vera

Venczel Vera a magyar színház- és filmművészet szolgálatában nyújtott magas színvonalú és odaadó munkásságáért Tolnay Klári Művészeti Díjban részesült. Nagyon büszkék vagyunk Verára, és nagy szeretettel várjuk vissza, szeptember 24-én a Sógornőkben újra színpadra lép majd.

 
 
 

Magyar dráma napja a Pestiben

A Pesti Színházban idén is a magyar drámát ünnepeljük! Esterházy Péter Mercedes Benz című művét mutatjuk be felolvasószínházi előadásban Hegedűs D. Géza rendezésében szeptember 25-én. A Kossuth-díjas író utolsó darabjának, ennek az évszázados családi krónikának hol tragikus, hol távolságtartóan ironikus történetepizódjai és legendás alakjai elevenednek meg ebben a különleges színpadi játékban, miközben újra és újra felhangzik az Úr kedvenc, erőt adó énekszáma, Janis Joplin híres dala, a Mercedes Benz.

 
 
 

Találkozzunk pénteken!
Barátsággal,