HÍRLEVÉL

VI. évfolyam 15. szám | 2013. április 27.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
 
Kedves Barátom!
 

Közeledik a nyári szünet, de mi még minden nap próbálunk, készülünk a Színházak éjszakájára, az új évadra és nagyon várjuk a Pécsi Országos Színházi Találkozót is. A POSzT előtt már csak négyszer játsszuk a Jóembert keresünk című előadást. Legközelebb április 29-én, hétfőn. Ha még nem látta, most különösen érdemes megnézni, mert van egy Anyák napi akciónk is, ahol ha két jegyet vesz egy előadásra, akkor a harmadikat ajándékba kapja.

 
 
 

SÓGORNŐK ÚJRA A PESTIBEN!

Elkezdődtek a Sógornők próbái. A fergeteges sikerrel játszott legendás előadás Hegedűs D. Géza rendezésében szinte változatlan szereposztásban látható majd újra a Pesti Színház színpadán. Az új bemutató alkalmából Parti Nagy Lajos bravúros fordítása is friss, új színeket kapott.
 
 
 

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ÉS VÍGMAJÁLIS

Május 2-án tartjuk színházunk éves sajtótájékoztatóját, ahol ismertetem a jövő évad műsortervét, bemutatom a készülő előadások alkotóit, szereplőit és a társulat új tagjait. A nagyközönség előtt május 4-én hirdetek műsort. Ebben az évben sem marad el a Vígszínház születésnapja, ám a megszokottól eltérően idén május 4-én 14 órától tartjuk a Vígmajálist, ahol hagyományainkhoz híven májusfát állítunk a színház előtt, és kedvezményes bérlet- illetve jegyvásárlásra is lehetőség nyílik.
 
 
 

SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA

Tartson velünk május 4-én, hiszen déltől és este 10 órától is rendkívüli nyílt próbát tartunk a Csárdáskirálynőből. Ne feledje, érdemes olyan ruhába öltöznie, amiben szívesen lépne színpadra, mert aktív részvételére is számítunk. Este 7-től Átutazók és A hetvenkedő katona lesz a Vígben illetve a Pestiben, fél 8-tól pedig a Házi Színpadon Vígegyetemet tartunk, ahol a Vígszínház jövőjéről beszélgetünk a gazdasági igazgatónkkal, Csóti Józseffel, Marton László főrendezővel és Hegedűs D. Gézával.

 
 


De nemcsak a Színházak éjszakáján várjuk, hanem minden este. A következő napokban is nagy meleg lesz, hát hűsöljön nálunk esténként: április 28-án, vasárnap este a Makrancos Kata, 29-én a Jóembert keresünk, 30-án pedig a Hegedűs a háztetőn című előadásokat játsszuk. Szeretettel várom.