HÍRLEVÉL

2014. december 3.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
Kedves Barátom!
 

Már csak néhány nap, és a Mikulás a Vígszínházba is ellátogat, de mi is készítettünk egy vígszínházi ajándékcsomagot Önöknek, amit odacsempészhetnek szeretteiknek a csizma mellé 6-án, vagy betehetnek a karácsonyfa alá 24-én. Ideális karácsonyi ajándék lehet a színházjegy, böngéssze hát a januári műsorunkat, ha pedig nem szeretne előre dönteni, ajándékozzon Vígutalványt, amit bármilyen előadásra be tudnak majd váltani.

Nálunk az ünnepi készülődést most három produkció főpróbahete varázsolja igazán mozgalmassá: hiszen a hétvégén három új bemutatóval ajándékozzuk meg nézőinket. 

 
 
 

JULIUS CAESAR

December 6-án Shakespeare Julius Caesar című remekművének bemutatójára várjuk Önt a Vígbe. A próbákat látva nagyon izgalmas, szép előadás készül, fantasztikus színészi alakításokkal. Kedvcsinálónak tekintse meg Ön is a próbákon készült legújabb fotóinkat! 
 
 
 

ASSZONY A FRONTON

A Polcz Alaine visszaemlékezései nyomán készült előadás főszerepét Halász Judit játssza, aki vele készült interjúnkban lebilincselően mesél a próbák alatt szerzett élményeiről. Az előadás bemutatója december 5-én lesz a Vígszínház Házi Színpadán.
 
 
 

MÉSZÁROS MÁTÉ A KÉT ÚR SZOLGÁJA

December 7-én egy bravúros komédiát mutatunk be a Pesti Színházban. A Két úr szolgáját Gothár Péter állítja színpadra, a főszerepet pedig Mészáros Máté alakítja. Tekintse meg a próbán forgatott videónkat.
 
 
 

TÖRŐCSIK MARI ÚJRA A VÍGBEN

Csodálatos kollégánk, barátunk, Törőcsik Mari december 13-án újra színpadra lép a Vígben az Átutazók című előadásban. Ha még nem látta Hanoch Levin különleges humorú, költői szépségű darabját, semmiképpen se mulassza el. Nemrég ünnepeltük Mari születésnapját, s nagy öröm számunkra, hogy ismét köztünk lesz kiváló egészségben, a szokásos derűjével. Az előadásról készült videót itt tekintheti meg.

 
 
 

A GYEREKEK ÖRÖMÉRE: HALÁSZ JUDIT – KEZDŐDHET A MULATSÁG A VÍGBEN!

A decemberi hétvégéken Halász Judit új koncerttel várja a kicsiket és nagyokat. Ezúttal a családi ünnepekről énekel nekünk: az anyák napjáról, a közös utazásról, a kedvenc otthoni állataink születésnapjáról, na és persze a karácsonyról is. De lesz a gyerekek és a szülők számára is ismerős dal, hiszen nem maradnak el a régi slágerek se. Lehet újra együtt énekelni, tapsolni és a felnőtteknek kicsit nosztalgiázni is.

 
 
 

KÖZELGŐ ELŐADÁSOK A VÍGBEN

Szeretném figyelmébe ajánlani néhány kiváló előadásunkat, amelyek az elkövetkező napokban, hetekben láthatók. Ezeket a darabokat viszonylag ritkán játsszuk egyeztetési nehézségek miatt, tehát ezért is érdemes időben jegyet foglalni rájuk. A Mephistót legközelebb december 8-án láthatja a Vígben, december 16-án pedig újra jön A revizor, és felkavarja az álmos kisváros életét. December 17-én utoljára játsszuk a Danton halála című produkciót, ha még nem látta, ne mulassza el az utolsó alkalmat! 

 
 
 

IFJ. VIDNYÁNSZKY ATTILA GUNDEL-DÍJAS 

November 24-én adták át a Gundel Művészeti Díjakat pályájuk elején álló művészeknek. A színház- és filmművészeti kategória díját én nyújtottam át fiatal kollégámnak, ifj. Vidnyánszky Attilának. Nagyon büszke vagyok rá, és szeretettel gratulálok neki! Attilát legközelebb a Vízkereszt, vagy amit akartok című előadásban láthatja, december 8-án, a Pestiben!
 
 
 

Jöjjenek hozzánk az ünnepek alatt is, hiszen mi ilyenkor is itt vagyunk! Szeretettel ajánlom figyelmébe a Sylviát, kicsivel Mikulás után, december 9-én. Karácsony előtt, december 18-án is találkozhatunk a Jóembert keresünk című előadáson! Az ünnep második napján, december 26-án pedig üljenek fel velem A vágy villamosára. Addig is békés, boldog készülődést kívánok!

Barátsággal: