HÍRLEVÉL

2015. május 28.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
Kedves Barátom!
 

Hazaért a társulat a gyönyörű Szentpétervárról, ahol nagy sikerrel játszottuk a Mikvét. A közönség állva tapsolt nekünk, ami külön boldogság volt. Már csak néhány hét van hátra a nyári szünetig, de még sok izgalmas feladat vár ránk. Próbálunk, utazunk, és természetesen minden este játszunk.

 

 
 
 

KOLOZSVÁRON AZ ÁLOMKOMMANDÓ ÉS A TOLDI

Sokaknak épp csak arra lesz idejük, hogy kifújják magukat Szentpétervár után, mert június elején újra felkerekedik a társulat, hiszen 2-án és 3-án a Kolozsvári Állami Magyar Színházban vendégszerepelünk, ahol a sonderkommandó lázadásáról szóló megrendítő Sütő András drámát az Álomkommandót és a Toldit adjuk elő. Nagyon várjuk már az újabb találkozást, mindig hatalmas élmény a kolozsvári közönség előtt játszani.
 
 
 

GÁSPÁR SÁNDOR ÉS CSERHALMI GYÖRGY A VÍGBEN

Június 3-án újra vendégül látjuk a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatát, akik Bulgakov remekművét, az Őfelsége komédiását adják elő Gáspár Sándorral és Cserhalmi Györggyel a főszerepben.
 
 
 

HALÁSZ JUDIT DÍJESŐBEN

Az elmúlt egy hétben két megtisztelő díjat kapott Halász Judit. Május 22-én, pénteken Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter Pro Familis és Pro Caritate-díjjal jutalmazta a szociális és családügyi területen kiemelkedő tevékenységet végző szakembereket és művészekeket, köztük Halász Juditot is, aki Pro Familis-díjat kapot. Május 25-én pedig "Az év hazai gyermek albuma vagy hangfelvétele" kategóriában Halász Judit Kezdődhet a mulatság című lemeze kapta a Fonogram-díjat. Mindkét díjhoz szeretettel gratulálunk Halász Juditnak és minden díjazottnak!

 
 
 

A TOLDI PÉCSETT

A Pesti Színház nagysikerű előadását a Toldit május 28-án, csütörtökön este 6 órától a Pécsi Nemzeti Színházban játsszuk a III. Pécsi Családi Színházi Fesztivál keretében..

 
 
 

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT PRESSER GÁBOR!

A Jó estét nyár, jó estét szerelem május 27-i próbáján felköszöntöttük Presser Gábort, aki a napokban külföldre utazott, így csak a távolból tudtuk üdvözölni őt. A felvételen a készülő előadás új fináléja hallható. Ezúton is Isten éltessen, drága Pici!

 
 
 

Ha szeretne minket több darabban látni, most váltson bérletet a következő, jubileumi évadunkra, és ha teheti, jöjjön el hozzánk még júniusban is, mert az idei új bemutatóink közül még láthatja a Koldusoperát, A testőrt, A Mester és Margaritát, az Össztáncot és a Kvartettet is. Ne feledje, nálunk még nincs nyári szünet! Szeretettel várjuk!

Barátsággal: