HÍRLEVÉL

2014. december 18.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
 

Kedves Barátom!
 

Közelednek az ünnepek, és mi, itt a Vígben és a Pestiben idén is különleges programokkal várjunk Önt az év legszebb napjaiban. Mi ezeket a napokat szeretnénk az Ön számára még emlékezetesebbé tenni, ezért varázslatos hangulatot és az együttlét örömét kínáljuk Önnek.

 
 
 

KÖSZÖNTSE AZ ÚJÉVET A VÍGSZÍNHÁZBAN!

Tudja már, hol tölti a szilvesztert? Ha nem, akkor jöjjön el a Vígszínházba. December 31-én este 17.30-kor és 21.00-kor egy mindent elsöprő vígjátékot láthat, A revizort. Sziporkázó humor, bravúros színészi játék, jó hangulat és sok-sok meglepetés. Mindez együtt 31-én este a Vígben! És ez még nem minden... 
 
 
 

MIT SZÓLNA EGY KÖZÖS VACSORÁHOZ?

A szilveszteri Revizor-előadások végén tombolát rendezünk, ahol vígszínházi jegyeket és bérleteket nyerhet, és... engem. Hogy is van ez?! Hát úgy, hogy tombolánk fődíjaként meghívom Önt és partnerét egy exkluzív vacsorára. Elfogadja? Én nagyon örülnék neki... 
 
 
 

ARANYJEGY ESŐ!

A szilveszteri tombola után aranyjegy-esővel búcsúzunk az óévtől, ahol újabb nyeremények várják. Sőt: mi abban is segítünk, hogy megszabaduljon rossz szokásaitól, nyomasztó gondolataitól és tiszta lappal kezdje az újévet: írja le nálunk az újévi fogadalom-falra a fogadalmait vagy jókívánságait, és a legjobbakat közzétesszük a Facebook oldalunkon. Lépjünk át együtt az újévbe, bulizzon velünk szilveszterkor! 
 
 
 

KARÁCSONYI ELŐADÁSAINK

Szép ajándék lehet Önnek és szeretteinek egy kellemes este a Vígben vagy a Pestiben. December 25-én este a Vígben A lovakat lelövik, ugye? című nagysikerű zenés előadással várjuk. Karácsony másnapján, 26-án kétszer is felcsendülnek a Popfesztivál 40 legendás dalai: délután 4-től és este 7-től. A Pestiben 26-án este újra elindul A vágy villamosa! Szeretettel várjuk, és persze ne feledkezzen meg a két ünnep közötti előadásainkról sem! 

 
 
 

Kedves barátom, sokan a készülődés utolsó pillanataiban is ajándékok után szaladgálunk, és mindannyian igyekszünk szeretteinket a legjobb ajándékkal meglepni. A vásárlás nehéz perceiben gondoljon ránk, és ne feledje, hogy a színházjegy, a bérlet, sőt a Vígutalvány is kiváló ajándék lehet, hiszen élményt adni különösen jó dolog.

Békés készülődést és kellemes ünnepeket kívánok Önnek és szeretteinek!

Barátsággal: