HÍRLEVÉL

2014. április 25.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
Kedves Barátom!
 

Jövő héten lesz a bemutatója Robert Wilson 1914 című előadásának. Nagyon izgalmas és sűrű próbaidőszak áll a hátunk mögött, amelyben igazi nemzetközi csapat dolgozott együtt.

Az előadás 2014 októberében lesz látható nálunk a Vígben, de május elejétől már lehet a budapesti előadásokra is jegyet vásárolni.

 
 
 

MŰVÉSZBEJÁRÓ

Szeretném figyelmükbe ajánlani új beszélgetéssorozatunkat, melynek első állomása ma, április 25-én este lesz a Házi Színpadon. A Művészbejárót azért hívtuk életre, hogy a nézők meghívott kollégáink személyes élményein, anekdotáin keresztül jobban megismerhessék a Vígszínház múltját és jelenét, az előadások háttértörténetét, a próbák és bemutatók csodáit vagy éppen tréfás buktatóit. Szabad-e tegezni Básti Lajost, miért veszélyes a súgólyuk, hogyan vándorolhat egy jelmez egyik-előadásból egy másikba – ezekre és még megannyi „belső” titkokra is választ kaphatnak a havonta jelentkező Művészbejáró különleges estjein!

Az első Művészbejáró vendégei: Lukács Sándor és Telekes Péter színművészek és Gombár Mari jelmeztár-vezető. A vendégekkel Deres Péter dramaturg beszélget. A következő  Művészbejáró időpontja május 20-a lesz.
 
 
 

VÍGMAJÁLIS

Május 4-én, vasárnap délután 3 órától újra Vígmajális lesz a körúton! Köszöntjük a 118 éves Vígszínházat és a társulattal Májusfát állítunk. Aki időben érkezik, kényelmes kanapékról hallgathatja végig a társulat zenés műsorát, és lehet majd jegyet-bérletet is vásárolni kedvezményesen. Ha eljönnek, sokmindent megtudhatnak a jövő évad terveiről és bemutatóiról is. Töltsék velünk a vasárnap délutánt, ünnepljük együtt a Víg 118. születésnapját!
 
 
 
Boldog vagyok, hogy jól teltek a Shakespeare-napok, és nagyon sajnáltam, hogy nem lehettem ott a Békéscsabai Jókai Színház vendégjátékán, de barátaim beszámolója szerint az is nagyon jól sikerült.

Köszönöm, hogy megtisztelnek minket bizalmukkal és szeretetükkel. Várjuk májusban is a Vígszínházban!
 

Barátsággal: