HÍRLEVÉL

VI. évfolyam 14. szám | 2013. április 11.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
        
Kedves Barátom!
 

Sok-sok színes programmal érkezik hozzánk a tavasz! Hatalmas izgalommal, nagy várakozással készülünk A költészet napjára, a Színházak Éjszakájára és az 1000. Dzsungelre.

 
 
 

WEÖRES 100

2013. április 13-án délután 3 órakor ünnepeljük A költészet napját. Ezen a napon társulatunk színészei és vendégművészei kedvenc verseiket adják elő. Idén a száz éve született Weöres Sándorra és kortársaira emlékezünk. Legyen velünk ezen a délutánon, hogy együtt gyönyörködhessünk a magyar költészet csodálatos alkotásaiban.
A belépőjegy ára mindössze 300 Ft.
Este pedig Fesztbaum Béla Kosztolányi estjét láthatják a Házi Színpadon. A sokunk számára oly kedves költő verseiből, újságcikkeiből, útleírásaiból, novelláiból szerkesztett A léggömb elrepül című estet 2008 óta játsszuk a Házi Színpadon töretlen sikerrel.
 
 
 

SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA

Május 4-én a Vígszínház társulata izgalmas programmal készül a Színházak Éjszakájára. Déltől és este 10 órától is rendkívüli nyílt próbát tartunk a Csárdáskirálynőből. Kérem, hogyha van kedve, öltözzön olyan ruhába, amiben akár színpadra is léphet, mert a közönség aktív részvételére is számítunk. Szóval kesztyű, kalap, sétapálca... Ígérem, megismételhetetlen és felejthetetlen éjszakát fogunk együtt tölteni. De már aznap este is érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen két előadást is játszunk: az Átutazókat a Vígben, és a Hetvenkedő katonát a Pestiben.
 
 
 

1000. DZSUNGEL

Mi már visszaszámolunk! Mindennapjaink A dzsungel könyve jubileumi előadásának jegyében telnek. Sok-sok emléket, számtalan kedves történetet idézünk fel, miközben egyre közelebb kerülünk az 1000. előadáshoz.

 
 
 

VÍGBÓNUSZ

Ha most vásárol két színházjegyet, és akkor egy 400 Ft-os utalvánnyal ajándékozzuk meg! Az akció csak az április 30-ig váltott jegyekre érvényes, így ebben a hónapban különösen érdemes a Vígszínházat választani. Az elkövetkezendő pár napban megnézhetik A lovakat lelövik, ugye?, A zöld kilences, a Makrancos Kata és a Jóembert keresünk című előadásunkat a Vígben; a Mikvét, a Príma környéket, a Vénusz nercbent, a Hetvenkedő katonát és Rúzsa Magdi koncertjét a Pesti Színházban. Az Vígbónuszról bővebben itt olvashatnak.

 
 


Szeretettel várjuk minden programunkra, és figyelje honlapunkat illetve Facebook oldalunkat, hiszen hamarosan kihirdetjük a jövő évad műsorát!

Barátsággal üdvözlöm!