HÍRLEVÉL

IV. évfolyam 15. szám | 2011. április 27.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
 
 

 

ÉLJEN A 115. ÉVES VÍGSZÍNHÁZ!

Vígmajális 2011. május 1. 15 óra


Kedves Barátom,

Május elsején 115 éves a Vígszínház! Ünnepeljen velünk! A Víg hajója 115 éve új és új partokat hódít meg. Tartsanak velünk továbbra is, utazzunk együtt jövőre is!

Üzenetünk: Mindenki a fedélzetre!

Mint már hagyománnyá vált ezen a napon 15 órától társulatunk tagjai dalokkal és versekkel kedveskednek nézőinknek a színház előtt.
A kerek évforduló alkalmából Ön is megajándékozhatja a színházat. A Víg születésnapi bulijára hozzon ajándékba egy fotót magáról, vagy bármilyen, Víghez kötődő élményéről, emlékezetes pillanatáról. Nézzen szét a családi albumokban! Lehet, hogy készült egy közös fotó Ruttkai Évával, Kaszás Attilával, Halász Judittal vagy Reviczky Gáborral? Minden fotóhoz tartozhat egy történet, egy vallomás - a színházról, az életről - ha van kedve, írja le nekünk. Hűséges nézőink portréit is örömmel fogadjuk. Hozza el nekünk a kiválasztott képet, hogy elkészíthessük közös emlékalbumunkat. A fotókat a délután folyamán tűzze ki a Ditrói Mór utcában felállított paravánokra.

A délután programja:
15 órakor Eszenyi Enikő ismerteti a 2011/2012–es évad új bemutatóit. Ezután a Vígszínház társulata a megújulás és a termékenység szimbólumaként májusfát állít, melyet a következő évad előadásaihoz kapcsolódó szalagokkal díszítünk fel. Röviddel ezután kezdetét veszi a zenés műsor, melyen fellépnek: Bata Éva, Börcsök Enikő, Eszenyi Enikő, Halász Judit, Hegyi Barbara, Hullan Zsuzsa, Igó Éva, Kovács Patrícia, Kútvölgyi Erzsébet, Láng Annamária, Majsai- Nyilas Tünde, Pápai Erika, Tornyi Ildikó, Borbiczki Ferenc, Csőre Gábor, Fesztbaum Béla, Géczi Zoltán, Gyuriska János, Harkányi Endre, Hegedűs D. Géza, Józan László, Juhász István, Mészáros Máté, Molnár Áron, Rétfalvi Tamás e.h., Tasnádi Bence e.h., Tahi Tóth László, Varju Kálmán.

A délután folyamán meg lehet vásárolni a következő évadra szóló bérleteket, melyeket kérésre, a Vígszínház művészei a helyszínen dedikálnak.

Szeretettel várom!