HÍRLEVÉL

2015. december 17.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
 
Kedves Barátom!
 

Két bemutatót tart a karácsony előtti hétvégén a Vígszínház. December 20-án lesz Arthur Miller Istenítélet című darabjának a premierje Mohácsi János rendezésében Stohl Andrással, Hegedűs D. Gézával, Szilágyi Csengével és Herczeg Adriennel a főszerepben, december 19-én pedig Schiller Haramiák című drámáját láthatja a közönség a Pesti Színházban Kovács D. Dániel rendezésében Orosz Ákos, Király Dániel és Bach Kata főszereplésével. Ne hagyja ki ezt a két előadást: egy fantasztikus rendező jelentős rendezését, és egy fiatal tehetség formabontó produkcióját.
 

 
 
 

Istenítélet a Vígszínházban

Pontosan száz éve született a kiváló drámaíró, Arthur Miller, 1952-ben írta a politikai üldözésről, megbélyegzésről, elvakultságról és szenvedélyes szerelemről szóló drámáját, A salemi boszorkányokat, amelyet most Istenítélet címmel mutatunk be. A főszerepben Stohl András, Hegedűs D. Géza, Herczeg Adrienn és Szilágyi Csenge látható. A Vígszínház ezzel az előadással tiszteleg a 100 éve született kiváló amerikai drámaíró emléke előtt. Olvassa el, mit meséltek a főszereplők a próbafolyamatról és a produkcióról.

 
 
 

Haramiák a Pesti Színházban

A Vígszínház 2015. december 19-én mutatja be Friedrich Schiller Haramiák című drámáját Kovács D. Dániel rendezésében. Az előadás alkotói a Víg társulatának új tagjai és fiatal tehetségei. A rendező a Junior Prima Díjas Kovács D. Dániel, a főszereplők pedig Király Dániel és Orosz Ákos, akik szintén Junior Prima Díjasok. Schiller huszonévesen írta remekművét, amely egy fiatalember gondolkodásmódjának hű lenyomata. A Haramiák új színpadi változata ugyanezzel a fiatal hittel és lendülettel készült a Pesti Színházban. Nézze meg új próbafotóinkat, és olvassa el, mit mesélt Kovács D. Dániel és Orosz Ákos a készülő produkcióról.

 

 
 
 

Karácsonyi bérletek

Ajándékozzon Vígszínházat! Keresse különleges karácsonyi bérleteinket! Lepje meg szeretteit felejthetetlen vígszínházi élményekkel! Válasszon négyféle karácsonyi bérletünk közül, és állítson össze egyedi bérletet új bemutatóinkból valamint repertoár előadásainkból akár 20% kedvezménnyel.
 
 
 

Ajándék hűséges nézőinknek

Hűségkártyás nézőinket egy exkluzív jegyzetfüzettel ajándékozzuk meg, ha november 5. és január 31. között legalább 2 db bérletet vagy 4 db jegyet vásárolnak!
 
 
 

Nagyon hangulatos volt a karácsonyi vásárunk, nézze meg erről készült videónkat. A vásárban már elkezdtük értékesíteni a februári előadásainkra szóló jegyeket is. Decembertől minden hónap 1-jén indul a jegyelővétel. Hűségkártyás nézőinket elővásárlási lehetőséggel ajándékozzuk meg, ők még korábban, már az előző hónap 25-étől válthatnak jegyet.

decemberi, januári és februári programjaink részletes leírását megtalálja honlapunkon, és ha friss hírekre vágyik, kövessen minket a Facebookon.

Szép napokat és meghitt készülődést kívánok Önnek!

Barátsággal,