HÍRLEVÉL

V. évfolyam 6. szám | 2011. november 25.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
 
Kedves Barátom!
 

Hálás vagyok, hogy bérletet váltott hozzánk! Hűségét megköszönve szeretném felhívni figyelmét két új előadásunkra, amelyeket a Pesti Színházban és a Házi Színpadon mutatunk be. Ön, mint bérletes nézőnk, most kedvezményesen vásárolhat jegyet, ha meg szeretné nézni ezt a két bemutatónkat. A kedvezményes jegyeket a Vígszínház (1137 Budapest, Szent István körút 14.) és a Pesti Színház (1056 Budapest, Váci utca 9.) jegypénztáraiban, valamint a Szervezésen (1136 Budapest, Pannónia u. 8. Tel.: 329-39-20) személyesen vagy telefonon foglalhatja le.
 

 
 
 
 

A SZÍNHÁZCSINÁLÓ

A Pesti Színházban Kern András főszereplésével mutatjuk be Thomas Bernhard darabját, A színházcsinálót. Az előadást január 6-án mutatjuk be Csizmadia Tibor rendezésében. A darab születésének idején alapos vihart kavart, és még ma is, számunkra is döbbenetesen aktuális minden sora. Hiszen nemcsak metszően pontos társadalomrajz Európáról, hanem a színház gyönyörének és keservének kacagtató és szívbemarkoló bizonyítéka is. Egy kiáltás a művészetért - a kulisszák mögül! Kern András egy igazán különleges főszerepre készül: a megszállott, a művészet oltárán mindent feláldozó keserű zsenit, a vérbeli színházcsinálót kell megformálnia. Partnerei: Kútvölgyi Erzsébet, Igó Éva, Járó Zsuzsa, Borbiczki Ferenc és Karácsonyi Zoltán. A  január 6-i bemutató után január 11-én és 21-én is játsszuk az előadást.
 
 
 
 

A PESTIS

Új monodrámát mutatunk be a Házi Színpadon Hegedűs D. Géza előadásában. November 25-én 19.30-kor a Nobel-díjas, világhírű író Albert Camus legismertebb regényének, A pestisnek monodráma változatát nézheti meg közönségünk. Az előadás zenéjét, csakúgy mint Az öldöklés istenének zenéjét és dalbetétét a fiatal tehetség, Márkos Albert szerezte, a rendező pedig Dömötör András. A pestist december 1-jén és 17-én, valamint január 11-én és 24-én is megnézheti 19.30-tól a Házi Színpadon.

Tiszta szívből ajánlom Önnek mindkét darabot, mert nemcsak örökérvényű irodalmi művekről van szó, hanem különleges színházi eseményekről is, melyekre nagy izgalommal és szeretettel készülünk.

 
 
 

ÚJ BEMUTATÓINK

Eddigi bemutatóinkat, a Lenni vagy nem lennit, a Punk Rockot és a Csongor és Tündét is nagy sikerrel játsszuk. Bízom benne, hogy a Billy világát, melyet december 22-én mutatunk be ugyancsak izgalmasnak találják nézőink. A Vígben pedig Börcsök Enikő hihetetlen energiával készül új főszerepére, ő játssza majd a címszerepet Shakespeare Makrancos Katájában.

Még egyszer köszönjük, hogy megtisztelt bennünket azzal, hogy bérletet vásárolt színházunkba.
 
 
 

Békés Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt kívánva, várom szeretettel előadásainkra!

Üdvözlettel: