HÍRLEVÉL

2016. február 28.

     
 
 
Kedves Barátom!
 

Mindannyian izgatottan vártuk ezt az éjszakát, az Oscar-díj átadóját. Nagyon büszkék voltunk a Saul fia sikereire, és szívből drukkoltunk, hogy amikor hajnalban kinyitják azt a bizonyos borítékot, ez hangozzon el: „Son of Saul“! Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hiszen a Mephisto 1982-es győzelme után, most 34 évvel később újra ott lehetünk a világ tetején: magyar rendezőt, magyar színészeket, magyar művészeket ünnepel a világ.
Nemes Jeles László filmjét mi ma este 8-tól vetítjük a Vígben. Jöjjön el és ünnepeljen velünk!
 

 
 
 

Közelgő bemutató - A velencei kalmár

Már csak néhány nap van hátra A velencei kalmár bemutatójáig. Shakespeare izgalmas, sok vitát kiváltó remekművét március 5-én, szombaton láthatja először a Pesti Színházban. A próbák alapján biztosan állítom, hogy nemcsak Shakespeare gyönyörű sorai, vagy Kern András és Stohl András nagyszerű játéka miatt lesz érdemes megnézni ezt az előadást, hanem a fiatal és különleges tehetségű Bach Kata alakítása miatt is, aki Portiát játssza lehengerlő bájjal, humorral és magabiztossággal.

 
 
 

Nőnap a Vígben

Mi nemcsak a nőnapon, hanem egész évben különleges figyelmet fordítunk a hölgyekre: támogatjuk a női alkotókat, és sok olyan művet mutattunk be, amelyek kifejezetten női témákkal, nőket érintő kérdésekkel foglalkoznak. Őszintén hisszük, hogy a szebbik nem képviselőitől szebb lesz a világ.
Az idei nőnapon szeretnénk megajándékozni hölgy nézőinket: ha március 1. és 8. között jegyet váltanak a Földrengés Londonban, A velencei kalmár, az Istenítélet, a Haramiák vagy az Össztánc márciusi illetve áprilisi előadásainak valamelyikére, akkor az első 80 szerencsés, kísérőjével együtt részt vehet a Földrengés Londonban március 8. esti, nőnapi próbáján, amelyen természetesen én is ott leszek!

 
 
 

Akadálymentes Hegedűs a háztetőn

Március 4-én, pénteken a Hegedűs a háztetőn című előadásunkra jeltolmácsolással és audionarrációval játsszuk. Ezért várunk minden olyan hallás- illetve látássérült nézőt, aki szeretne részesülni ebben a színházi élményben, de eddig nem tehette meg. Az akadálymentesített előadás az AKKU (Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesület) szakembereinek közreműködésével valósul meg. 
 
 
 

Amerikai vendégek a Vígben

A héten három kiváló amerikai színházi szakember látogatott el hozzánk: Pam MacKinnon, aki legutóbb David Mamet China Doll című darabját állította színpadra Al Apcino főszereplésével; Blanka Zizka, a philadelphiai The Wilma Theater alapítója és művészeti vezetője; valamint Caleb Hammons producer, a New York-i Bard College munkatársa. A vendégek megnézték az Össztáncot és a Találkozást, és mindkét előadás nagyon tetszett nekik, hétfőn pedig részt vesznek a Földrengés Londonban próbáján.

 

 
 
 

Műsorváltozások márciusban és áprilisban

A Tünet Együttes március 4-i és 5-i Sóvirág című előadása technikai okok miatt elmarad a Házi Színpadon. A jegyek az előadások kezdetéig visszaválthatók.

A Fátyol nélkül március 6-i előadása elmarad a Házi Színpadon. A megvásárolt jegyek március 13-ig a Vígszínház jegypénztárában visszaválthatók.

A vörös oroszlán március 11-i és 19-i előadása elmarad a Házi Színpadon. A megvásárolt jegyek a Vígszínház jegypénztárában visszaválthatók március 18-ig illetve március 26-ig.

A Pesti Színházban április 6-án a Kvartett helyett a Találkozás című előadást tűzzük műsorra 19.30-as kezdéssel. A megvásárolt jegyeket legkésőbb április 6-ig lehet visszaváltani.

A Házi Színpadon április 6-án elmarad a Fátyol nélkül című előadás. A megvásárolt jegyek legkésőbb április 13-ig válthatók vissza.

Április 24-én A padlás 11 órai előadása elmarad. A megvásárolt jegyek A padlás április 24. 19 órai előadására becserélhetők vagy a Vígszínház jegypénztárában visszaválthatók.

Megértésüket köszönjük!
 

 
 

 

Van már Víg Mobil APPja?

Hihetetlen, de már több mint 4000-en töltötték le a Vígszínház Mobil applikációját, és ez a szám napról napra nő. A Víg Mobil App többek között vígszínházi hírekkel, részletes információkkal szolgál az új bemutatókról, repertoár előadásokról és a társulat művészeiről. Az alkalmazás segítségével lehetőség nyílik bankkártyás jegyvásárlásra is, és egy kattintással kiválaszthatja a székét a nézőtéren. Az applikáció menti a vásárlásokat, e-ticketeket, utalványokat, és elküldi őket az Ön e-mailcímére, és feljegyzi a mobiltelefon naptárjába is. Ne habozzon, töltse le az alkalmazást, és egy érintésre lesz a Vígszínház!
 
 
 
 

márciusi és áprilisi programjaink részletes leírását megtalálja honlapunkon, és ha friss hírekre vágyik, kövessen minket a Facebookon.

Várja velünk a tavaszt!

Barátsággal,