HÍRLEVÉL

VI. évfolyam 12. szám | 2013. március 19.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
 

 
Kedves Barátom!
 

Az elmúlt hetek sok örömet szereztek színházunk életében. Társulatunk nagyon boldog, hiszen mindkét premierünk, az Átutazók és A hetvenkedő katona is remekül sikerült. Óriási szakmai megtiszteltetés, hogy a Jóembert keresünk című előadásunkat beválogatták a XIII. POSzT versenyprogramjába. A fesztivál OFF-programjai között is láthatnak Vígszínházi produkciót: Kern András Pesten születtem című koncertjét is meghívták Pécsre, a Kodály Központba. Március 15. alkalmából társulatunk néhány tagja állami kitüntetésben részesült, büszkék vagyunk művészeinkre!

 
 
 

DÍJAZOTTAK A VÍGSZÍNHÁZBAN

Pap Vera Kossuth-díjat kapott, Szegedi Erika és Lukács Sándor pedig Kiváló Művész lett. Hangmérnökünk, Hunyadi Alex munkáját a Magyar Köztársasági Bronz Érdemkeresztjével ismerték el. Kossuth-díjat kapott Rudolf Péter is, aki 15 éven keresztül társulatunk tagja volt, és Érdemes Művész kitüntetést kapott Erkel László, Kentaur, aki számos előadás díszletét és jelmezét tervezte a Vígben és a Pestiben. Mindegyiküknek szeretettel gratulálok az egész társulat nevében!
 
 
 

DOWN VILÁGNAP A VÍGBEN

Március 24-én, vasárnap ötödik alkalommal ad otthont a Víg a Nemzetközi Down Világnapnak, és a színház újra hatalmas, izgalmas játszótérré változik. Délelőtt 10 órától a Down-szindrómás gyerekek és ép társaik együtt játszhatnak és énekelhetnek. De nem csupán a Vígszínház, hanem a Pesti Színház is a fiataloké lesz aznap, hiszen délelőtt a Túl a Maszat-hegyen című előadásunkat játsszuk, este pedig a nagyszerű komédiánkat, A hetvenkedő katonát láthatják.
 
 
 

LENNI VAGY NEM LENNI ÖTVENEDSZER

Március 26-án, kedden este egy csapat színész újra történelmet ír a Vígben, immáron 50. alkalommal. Ünnepeljen velünk, és nézze meg a Kiváló Művész Lukács Sándort és kollégáit!

 
 


Mindjárt itt a Húsvét! Tavasszal is várjuk előadásainkra, és lepje meg családtagjait, barátait is Vígutalvánnyal vagy színházjeggyel. A Vígutalványt megvásárolhatja a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztáraiban, és beválthatja a Vígszínház és a Pesti Színház bármelyik előadására.

Szeretettel üdvözlöm