HÍRLEVÉL

V. évfolyam 8. szám | 2012. január 5.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
 
 
Kedves Barátom,
 

A Vígszínház társulata és munkatársai nevében boldog új évet kívánok Önnek és családjának, szeretteinek! Januárban izgalmas bemutatóink lesznek, fogadják szeretettel legújabb videóajánlóinkat!
 

 
 
 

A SZÍNHÁZCSINÁLÓ

Január 6-án új bemutatót tartunk a Pesti Színházban. Thomas Bernhard A színházcsináló című darabjának főszerepében Kern Andrást láthatják, a rendező Csizmadia Tibor. Előadásidőpontok: január 11., 21., február 10., 22. és 29.
 
 
 
 

MAKRANCOS KATA

Shakespeare-sorozatunk legújabb darabját január 8-án mutatjuk be a Vígszínházban. A Makrancos Kata két főszereplője Börcsök Enikő és Nagy Ervin, a rendező Gothár Péter. Előadásidőpontok: január 11., 16., 20., 21., 26., február 2., 6., 8., 11., 21., 26. és 28.

 
 
 

VENCZEL VERA RUTTKAI-DÍJAS!

A Ruttkai Éva-emlékdíjat december 28-án, a Hegedűs a háztetőn című előadásunk után adtuk át a közönség előtt, a színpadon. A Gábor Júlia alapította díjat mindig az a vígszínházi színész kapja, aki az elmúlt év legkiemelkedőbb művészi teljesítményét nyújtotta. Idén a társulati tagok titkos szavazatai alapján a díjat Venczel Vera kapta.

 
 
 

BILLY VILÁGA

A December 22-én mutattunk be egy szokatlanul izgalmas darabot a Pesti Színházban. Ha eddig még nem látta a Billy világa című előadásunkat, akkor a következő időpontokban megteheti: január 8., 16., 18., 20., 26., február 2., 6., 8., 11., 21., 26. és 28. Nézzék meg az ünnepek előtt készített kisfilmünket!
 
 
 

A nagy érdeklődésre való tekintettel, továbbra is kapható a Vastaps Bérlet, mellyel 3, Ön által kiválasztott előadást nézhet meg. Válassza ki a három elődást időponttal együtt az aktuális műsorból, majd keresse fel kollégánkat a Szervezésen, aki segít összeállítani bérletét, de akár otthonról, az interneten keresztül is megvásárolhatja Vastaps bérletét.

Ne feledje, mi az új évben is itt vagyunk, és szeretettel várjuk a Vígben, a Pestiben és a Házi Színpadon!

Szeretettel üdvözlöm: