HÍRLEVÉL

2016. április 5.

     
 
 
 
Kedves Barátom!
 

A Földrengés Londonban bemutatójával beköszöntött a tavasz. Leírhatatlanul büszke vagyok a csapatomra, életem egyik legszebb időszaka volt, mert igazi nagy harmóniában, rengeteget dolgoztunk egy olyan előadáson, mely üzenete arra bíztatja a nézőket és mindannyiunkat, hogy együtt, tudatosan tegyünk a jövőnkért. Remélem, Önt is a közönség soraiban köszönthetjük majd!
 

 
 
 

A magyar költészet napja – Az első 120 év

Társulatunk tagjai és vendégművészeink idén az elmúlt 120 év költészetéből válogatnak verseket és dalokat, így köszöntve a május 1-én 120 éves Vígszínházat. Április 9-én, szombaton 16 órakor a Pesti Színházba várjuk az érdeklődőket. Az előadás rendezője Hegedűs D. Géza.
A belépő jelképes 500 forint.

 
 
 

A Pál utcai fiúk

Marton László főrendezőnk vezetésével elkezdődött A Pál utcai fiúk próbaidőszaka. A dzsungel könyve szencációs szerzőpárosa, Dés László és Geszti Péter húsz év után most ismét egy közös zenés játékon dolgozik, a szövegkönyvet a nagyszerű Grecsó Krisztián készítette el, a dramaturg Radnóti Zsuzsa. Érdemes figyelemmel követni a honlapunkat és a facebook oldalunkat, hiszen az őszi bemutatóig számos exkluzív információt olvashat a Vígszínház új előadásáról. A Pál utcai fiúk szereposztása itt olvasható.

 
 
 

Születésnapi ajándék

A Vígszínház közelgő 120. születésnapja alkalmából szeretnénk megajándékozni kedves nézőinket! Ha vastaps vagy karácsonyi bérletét, illetve ajándékutalványát a Földrengés Londonban című új bemutatónk áprilisi előadásának valamelyikére váltja be, 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg a következő szabadon felhasználható bérletét, így akár közel 2000 forint kedvezménnyel nézheti meg előadásainkat!
Az akció részleteiről tájékozódjon weboldalunkon!
 
 
 

A legbefolyásosabbak között a Forbes Magazin listáján

A tekintélyes Forbes Magazin az 50 legbefolyásosabb magyar nő listáján idén is az első helyre sorolt kultúra kategóriában. Ez azért is nagy öröm számomra, mert a lista összeállítói az elismeréssel mindazt az erőfeszítést is díjazták, amellyel Vígszínházat az elmúlt években sikerült egy új kulturális központtá tenni. Munkatársaimmal a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy egy nyitott színházban, a Vígben és a Pestiben is otthon érezhessék magukat.

 
 
 

Napsütéses heteket kívánok Önnek, töltsön minél több időt a szabadban, este pedig zárja nálunk a napjait!

Barátsággal: