HÍRLEVÉL

2016. február 4.

     
 
 
Kedves Barátom!
 

Az elmúlt napokban ki se láttam a színházból, hiszen elkezdődtek a Földrengés Londonban próbái, és teljesen magával ragadott minket a munka. Nagyon izgalmas a darab, fantasztikus a csapat, és minden napot egy újabb különleges kalandként élek meg. Hatalmas utat kell még bejárnunk együtt, de tele vagyunk energiával és kíváncsisággal.
 

 
 
 

Farsang Halász Judittal

A hétvégére igazi farsangi meglepetéssel készültünk: Halász Judit február 7-én délelőtt és délután ismét koncertet ad a Vígszínházban, ahol felcsendülnek a legkedvesebb dalok, a régi és új slágerek. Ha a délutáni koncertre két jegyet vásárol, a harmadikat ajándékba adjuk! A kedvezmény a Vígszínház saját értékesítési pontjain váltott jegyekre vonatkozik. Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot! Kezdődhet a mulatság!

 
 
 

VÍGMOZI – Gondolj rám a Vígben

Február 7-én, vasárnap este a Vígszínházban vetítjük Kern András Gondolj rám című filmjét. A rendhagyó esemény mindenki számára izgalmas lehet, aki szívesen mozizna a Víg falai között. A film ezer szálon kötődik a Víghez, hiszen András mellett sok társulati tag játszik benne: Börcsök Enikő, Rajhona Ádám, Fesztbaum Béla, Majsai-Nyilas Tünde, Józan László, Dengyel Iván és Kopek Janka. Én is nagyon szerettem játszani benne. Kern András, azaz Borlai doktor feleségeként sok kedves emlékem van a forgatásról. Ha még nem látta a filmet, nézze meg a Vígben!

 
 
 

A revizor a reims-i fesztiválon

Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy a Vígszínház ismét képviselteti magát Európa egyik legrangosabb színházi fesztiválján, a Reims Scéne D’Europe-on. Tavaly az 1914-et játszottuk nagy sikerrel a francia városban, idén pedig február 5-én és 6-án két alkalommal láthatja a Vígszínház és a Szputnyik Hajózási Társaság közös produkcióját, A revizort a francia közönség.
 
 
 

Szerelmesek hete a színház szerelmeseinek

Ajándékozzon színházi élményt párjának, töltsék nálunk a szerelmesek hónapját! Válasszon a Vígszínház és a Pesti Színház meghirdetett előadásai közül és vásároljon páros jegyet most 20% kedvezménnyel! A részletekért keresse fel honlapunkat.

 

 
 
 

Saul fia a Vígben

Nagyon büszkék vagyunk a Saul fia sikereire, és bizakodunk, hogy elnyeri az Oscar-díjat! A díjátadásra magyar idő szerint február 28-áról 29-ére virradó éjjel kerül sor, ezért 29-én este megnézheti nálunk Nemes Jeles László többszörös díjnyertes, gyönyörű filmjét, amely addigra már reméljük egy Oscar-díjjal is gazdagabb lesz, így együtt ünnepelhetünk.

 
 

 

Van már Víg Mobil APPja?

Hihetetlen, de már több mint 4000-en töltötték le a Vígszínház Mobil applikációját, és ez a szám napról napra nő.  A Víg Mobil App többek között vígszínházi hírekkel, részletes információkkal szolgál az új bemutatókról, repertoár előadásokról és a társulat művészeiről. Az alkalmazás segítségével lehetőség nyílik bankkártyás jegyvásárlásra is, és egy kattintással kiválaszthatja a székét a nézőtéren. Az applikáció menti a vásárlásokat, e-ticketeket, utalványokat, és elküldi őket az Ön e-mailcímére, és feljegyzi a mobiltelefon naptárjába is. Ne habozzon, töltse le az alkalmazást, és egy érintésre lesz a Vígszínház!
 
 
 
 

A februári és márciusi programjaink részletes leírását megtalálja honlapunkon, és ha friss hírekre vágyik, kövessen minket a Facebookon.

Várja velünk a tavaszt!

Barátsággal,