HÍRLEVÉL

2015. november 25.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
 
Kedves Barátom!
 

Igaz, hogy már beköszöntött a tél, de mégis ha egy kis melegségre vágyik, jöjjön el hozzánk a Vígbe vagy a Pestibe, ahol minden este szeretettel várjuk. Szeretnénk minél több boldog estével megajándékozni nézőinket, és segítünk az ajándékvásárlásban is! Készüljünk együtt az ünnepekre!
 

 
 
 

Vígszínházi karácsonyi vásár a Ditrói Mór utcában

December 13-án délután 2 óra és este 7 óra között különleges színházi karácsonyi vásárt rendezünk. Ezen a napon kiköltözünk a Ditrói Mór utcába, ahol délután 3 órától zenés műsorral kedveskednek társulatunk tagjai. Fellép Szilágyi Csenge, Fesztbaum Béla, Józan László, Wunderlich József, Telekes Péter, Majsai-Nyilas Tünde, Tornyi Ildikó, Orosz Ákos, Tahi Tóth László, Csőre Gábor, Király Dániel, Herczeg Adrienn, Hajduk Károly, Bach Kata, Vecsei Miklós, Zoltán Áron és még sokan mások. A vásár ideje alatt kézműves játékokkal, forralt borral, teával, lekváros kenyérrel és sok-sok meglepetéssel várunk mindenkit: kicsiket és nagyokat egyaránt. A didergéstől mindenkit megvéd majd a jó hangulat és a melegített sátrak, és a karácsonyi ajándékkeresésben is tudunk segíteni: ezen a napon kedvezményesen vásárolhat bérletet és jegyet már a februári előadásainkra is, amit a helyszínen dedikáltathat is kedvenc színészével, és így részt vehet karácsonyi tombolajátékunkon is. A részletes programról majd a Facebookon és a honlapon tájékozódhat.

 
 
 

Nálunk vannak boszorkányok!

Nagyon jó hangulatban folynak az Istenítélet próbái és a színházban hemzsegnek a szebbnél szebb boszorkányok. A szereplők – köztük Stohl András, Hegedűs D. Géza, Szilágyi Csenge, Herczeg Adrienn, Hevér Gábor és Fesztbaum Béla – megszállottan dolgoznak. Minden nap van zenei illetve ének próba, Kovács Márton zeneszerző vezetésével, és ha nagyon belemelegednek, az egész Víg zeng az énekléstől. A próbaidőszak java még hátra van, hiszen december 20-án lesz a bemutató, így még addig sok munka vár az alkotókra.

 
 
 

Fiatal haramiák a Pestiben

A Haramiák próbáin különleges módszerrel dolgoznak a színészek Kovács D. Dániel rendező vezetésével (aki a múlt héten kapott Junior Prima díjat, a készülő előadás egyik főszereplőjével, Király Dániellel együtt). Hihetetlen izgalmas utakat járnak be együtt, sokat tréningeznek, kísérleteznek. A próbák hangulatára jellemző, hogy amikor nálunk járt Ruth Heynen, az Európai Színházak Uniójának igazgatója, megleste a Haramiák előkészületeit, és lenyűgözték őt a látottak. Lessen be Ön is a színfalak mögé, és nézze meg a próbákról készült videónkat!
 
 
 

Víges Junior Primák

Négy Vígszínházban dolgozó fiatal művész kapott Junior Prima Díjat magyar színház- és filmművészet kategóriában: Király Dániel színész, Kovács D. Dániel rendező, Dömölky Dániel fotóművész és Hoffer Károly bábszínész, -rendező és -tervező részesült a rangos elismerésben, amellyel kirobbanó tehetségüket, kreatív és odaadó munkájukat díjazták.

 
 
 

Michal Docekal az ute élén

Az Európai Színházak Uniója (UTE) 2015. november 15-én új elnököt választott a rangos nemzetközi szervezet élére. Az új elnök Michal Dočekal, a Cseh Nemzeti Színház igazgatója lett. Nagyon büszkék vagyunk, hogy az UTE új igazgatója egy olyan elismert színházi szakember, akinek a munkáit a Vígszínház nézői is jól ismerik, hiszen a Mikve, a Jóembert keresünk és A Mester és Margarita egytől-egyig az utóbbi évek legsikeresebb előadásai közé tartoznak. A Vígszínház az unió bécsi taggyűlésén támogatta Michal Dočekal jelölését, és az egész társulat gratulál a kitüntető pozícióhoz, és az új feladathoz sok erőt, jó egészséget kíván Michalnak!

 
 
 

Karácsonyi bérletek

Ajándékozzon Vígszínházat! Keresse különleges karácsonyi bérleteinket! Lepje meg szeretteit felejthetetlen vígszínházi élményekkel! Válasszon négyféle karácsonyi bérletünk közül, és állítson össze egyedi bérletet új bemutatóinkból valamint repertoár előadásainkból akár 20% kedvezménnyel.
 
 
 

Ajándék hűséges nézőinknek

Hűségkártyás nézőinket egy exkluzív jegyzetfüzettel ajándékozzuk meg, ha november 5. és január 31. között legalább 2 db bérletet vagy 4 db jegyet vásárolnak!
 
 
 

Még egy jó hír nézőinknek: decembertől minden hónap 1-jén indul a jegyelővétel. Hűségkártyás nézőinket pedig elővásárlási lehetőséggel ajándékozzuk meg, ők még korábban, már az előző hónap 25-étől válthatnak jegyet. A karácsonyi vásáron elkezdjük értékesíteni a februári előadásainkra szóló jegyeket is.

decemberi és januári programjaink részletes leírását megtalálja honlapunkon, és ha friss hírekre vágyik, kövessen minket a Facebookon.

Szép napokat és meghitt készülődést kívánok Önnek!

Barátsággal,