HÍRLEVÉL

2015. április 29.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
Kedves Barátom!
 

Az elmúlt napok sok izgalommal teltek. Újra nálunk, a Vígben volt látható az 1914 című előadás, és eljött hozzánk Robert Wilson, aki lebilincselő előadást tartott alkotói pályájáról, és igent mondott arra a felkérésünkre, hogy a Vígszínházban rendezzen. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen megtiszteltetés ért minket.

 
 
 

VÍGMAJÁLIS

Két nap múlva itt a május 1-je, a Vígszínház születésnapja. Ezen a napon a Vígszínház 119. születésnapját ünnepeljük, és hagyományainkhoz híven kiköltözünk a színház elé, ahol zenés összeállítással köszöntjük a tavaszt, és májusfát állítunk. Azért is érdemes eljönni, mert ekkor ünnepélyesen bejelentem a jövő évad bemutatóit, megtudhatja milyen előadásokat láthat a Vígszínház jubileumi, 120. évadában. Ünnepeljen velünk!
 
 
 

ANYÁK NAPJA

Vasárnap ne felejtse el felköszönteni az édesanyját és a nagymamáját. Tegye felejthetetlenné számukra ezt napot, és ajándékozzon színházjegyet a virág mellé! Ha május 10-ig vásárol színházjegyet, 30% kedvezményben részesül a május 4-10. közötti összes Víg- és Pesti színházi előadásra. Olyan előadásokra válthat így kedvezményesen jegyet, mint a Julius Caesar, a Két úr szolgája vagy a Koldusopera, sőt 5-én kedvezményesen nézhetik meg a Jóembert keresünket is, amit ebben az évadban utoljára játszunk, legközelebb már csak jövőre láthatja. És most, anyák napja alkalmából, különleges ajánlatként 50%-os jegyet válthat az Átutazókra.
 
 
 

DÍJNYERTES ELŐADÁS A PESTIBEN

A szlovák Nemzeti Színház a régió egyik kiemelkedő színháza, fantasztikus társulattal, színvonalas és bátor művészi programmal. Május 6-án Pesti Színházban az ő előadásukban láthatunk egy kiváló kortárs drámát, a Carpathian Thrillert, amit az egyik kivételes tehetségű szlovák szerző, Gindl írt. A korrupció és a szürkegazdaság aktuális témáit érintő izgalmas előadást az évad legfontosabb színházi eseményének választották Szlovákiában. Ne hagyja ki, kivételes lehetőség, hiszen magyar felirattal fogjuk játszani az előadást.

 
 
 

125. MIKVE

Május 2-án 125-ször játsszuk a Mikvét, amivel hamarosan Szentpéterváron fogunk vendégszerepelni. Mindannyiunknak nagyon hiányzik drága barátnőnk és kolléganőnk Pap Vera, akivel együtt játszottunk ebben az előadásban.

 
 
 

Ha szeretne minket több darabban látni, most váltson bérletet a következő, jubileumi évadunkra, és jöjjön el hozzánk minél többször májusban is, mert sok izgalmas programmal várjuk. És ne feledje, május 1-jén köszöntsük együtt a Vígszínházat, május 3-án pedig az édesanyákat!

Barátsággal: