Aktuális kedvezmények

A 120 éves Vígszínház egyedülálló applikációval köszöntötte a 2016-os évet. A VÍG Mobil App segítségével bárki naprakész információkat kaphat a színház előadásairól, valamint könnyen és gyorsan, sorban állás nélkül vásárolhat színházjegyet a legkedvezőbb áron.

VÍG Mobil App

 

 

KARÁCSONYI BÉRLETEK

Ajándékozzon Vígszínházat!  Keresse különleges karácsonyi bérleteinket! Lepje meg szeretteit felejthetetlen vígszínházi élményekkel!

Válasszon négyféle karácsonyi bérletünk közül és állítson össze egyedi bérletet új bemutatóinkból és repertoár előadásainkból akár 20% kedvezménnyel.

Arany bérlet | 5 előadás

Ezüst bérlet | 3 előadás

Bronz bérlet | 2 előadás

Csillagszóró bérlet | 4 előadás (diákoknak ajánljuk)

 

 

VÍG HŰSÉGKÁRTYA

Ön is egyike hűséges látogatóinknak? Tudja, hogy évadonként több mint 350 000-en választják a Vígszínházat? Hűséges nézőinket most megjutalmazzuk! 
Váltsa ki Ön is Víg Hűségkártyáját, amely már most állandó 5% kedvezményre jogosítja Önt jegyvásárláskor a számtalan egyéb különleges kedvezmény mellett!
Bérletmegújításkor, új bérlet vásárlásakor vagy 12 000 Ft feletti egyösszegű jegyvásárlás esetén ingyenesen hozzájuthat új kártyájához.
Csatlakozzon most, hogy már ebben az évadban is élvezze hűségprogramunk kedvezményeit!

Víg Hűségkártya - Számoljon velünk, számítunk Önre!

A Víg Hűségkártyát 2015. április 10-től válthatja ki színházunk jegyértékesítési pontjain.
A Hűségkártyáról bővebben >>

 

 

VÍG17 – VÁLTSON JEGYET 17% KEDVEZMÉNNYEL!

Az aktuális előadásra szóló jegyük felmutatásával különleges kedvezményben részesülnek a Vígszínház földszinti előcsarnokban kialakított jegyárusító pultnál. Váltsanak jegyet számos repertoár előadásunkra most 17% kedvezménnyel! 

Az akció feltételei:

Az aktuális, naponta frissülő kedvezmények részleteiről a helyszínen tájékozódhat szervező kollégáinktól. A kedvezmény kizárólag az előadás ideje alatt a földszinti előcsarnokban kialakított jegyárusító helyen váltott jegyekre vonatkozik.

Az előadások listája >>