Aktuális kedvezmények

A 120 éves Vígszínház egyedülálló applikációval köszöntötte a 2016-os évet. A VÍG Mobil App segítségével bárki naprakész információkat kaphat a színház előadásairól, valamint könnyen és gyorsan, sorban állás nélkül vásárolhat színházjegyet a legkedvezőbb áron.

VÍG Mobil App

 

Szerelmesek hónapja a Vígszínház szerelmeseinek

Ajándékozzon színházi élményt párjának, töltsék nálunk a szerelmesek hónapját! Válasszon a Vígszínház és a Pesti Színház meghirdetett előadásai közül és vásároljon páros jegyet most 20% kedvezménnyel!

A kedvezmény a 2017. február 28-ig az alábbi előadások márciusi és áprilisi időpontjaira váltott jegyekre érvényes. Minden 2 db jegy vásárlása esetén 20% kedvezményt adunk minden jegy árából.

Makrancos Kata
A Mester és Margarita
Istenítélet
Tévedések vígjátéka
Bűn és bűnhődés
Jóembert keresünk
Találkozás
A vágy villamosa

 

VÍG HŰSÉGKÁRTYA

Ön is egyike hűséges látogatóinknak? Tudja, hogy évadonként több mint 350 000-en választják a Vígszínházat? Hűséges nézőinket most megjutalmazzuk! 
Váltsa ki Ön is Víg Hűségkártyáját, amely már most állandó 5% kedvezményre jogosítja Önt jegyvásárláskor a számtalan egyéb különleges kedvezmény mellett!
Bérletmegújításkor, új bérlet vásárlásakor vagy 12 000 Ft feletti egyösszegű jegyvásárlás esetén ingyenesen hozzájuthat új kártyájához.
Csatlakozzon most, hogy már ebben az évadban is élvezze hűségprogramunk kedvezményeit!

Víg Hűségkártya - Számoljon velünk, számítunk Önre!

A Víg Hűségkártyát 2015. április 10-től válthatja ki színházunk jegyértékesítési pontjain.
A Hűségkártyáról bővebben >>

 

 

VÍG17 – VÁLTSON JEGYET 17% KEDVEZMÉNNYEL!

Az aktuális előadásra szóló jegyük felmutatásával különleges kedvezményben részesülnek a Vígszínház földszinti előcsarnokban kialakított jegyárusító pultnál. Váltsanak jegyet számos repertoár előadásunkra most 17% kedvezménnyel! 

Az akció feltételei:

Az aktuális, naponta frissülő kedvezmények részleteiről a helyszínen tájékozódhat szervező kollégáinktól. A kedvezmény kizárólag az előadás ideje alatt a földszinti előcsarnokban kialakított jegyárusító helyen váltott jegyekre vonatkozik.

Az előadások listája >>