Vendégkönyv

Kedves látogatóink!

Vendégkönyvünkbe bármilyen színházunkkal kapcsolatos véleményt, kritikát szívesen fogadunk, a kérdésekre azonban itt nem áll módunkban válaszolni!

A Vígszínház vendégkönyve moderált, a Moderációs Szabályzat elveivel ellenkező bejegyzéseket nem jelenítjük meg!

Művészeti Titkárság

Üzenet írása

Ellenőrző kód
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
A *-gal megjelölt mezőket kötelező kitölteni.
Czinege Erzsébet | 2016.03.15. 21:01
Tisztelt Lukács Sándor
szimüvész úr!

Gratulálok a kitüntetéséhez.

Kivánom, hogy még nagyon sokáig tudjunk gyönyörködni az Ön előadásában.

Üdvözlettel: Erzsébet
Gergely Sándorné | 2016.03.15. 18:45
Lukács Sándor legkedvesebb színészemnek ezúton gratulálok a megérdemelt Kossuth-díjhoz.
Üdvözlettel: Gergelyné Ilona
Anikó | 2016.03.15. 15:46
Tisztelt Vígszínház!
A tegnapi napon ismét ellátogattunk a színházba a Padlás esti előadására.Már többször láttuk ezt a darabot.Nagyon örültünk annak,hogy Wunderlich József játszotta Rádiós szerepét.Gratulálni szeretnénk a Művész úrnak,nagyon tetszett az alakítása.De a régi Rádióst Szőcs Artúrt is nagyon szerettük.Külön köszönet Telekes Péternek,aki valóban igazi Herceg,valamint Király Attilának,és Csapó Attilának.Tornyi Ildikónak is nagyon tetszett az alakítása.
Egy hónapja az Óz a csodák csodáját láttuk,második alkalommal.Fantasztikus volt az előadás, másodszor még jobban tetszett.Itt is kiemelném Telekes Péter,Wunderlich József,Csapó Attila fantasztikus alakítását.Itt szeretnék még gratulálni Hegyi Barbara művésznőnek is. Ezeket a darabokat nem lehet elégszer megnézni,fogunk még jegyet venni,ezekre az előadásokra.
Köszönjük minden szereplőnek ,hogy széppé varázsolták az esténket.
Tisztelettel:
Kénoszt Gyuláné és családja
Szilvia | 2016.02.22. 9:48
Szombat este láttuk a Pestiben a Haramiákat...
Szellemi katarzis volt számunkra az előadás.
Schiller mondanivalója, s a rendező szavai:

"Ha nincs munkám, szétcsúsznak a napjaim, amikor viszont felelősségem van egy munka és egy csapat iránt, olyankor pontosabban látom, mik a céljaim"

"valójában az út a fontos, nem pedig a megérkezés. Nem hiszem, hogy van hová megérkezni."
/Kovács D. Dániel /
A rendezés, a koreográfia, a színészi előadás, a zenei betétek az össz-egész nagyon megérintett...
Köszönöm, hogy láthattam/láthattuk ezt a kimagasló intellektüel előadást!
Éreztem az előadás alatt és a szünet apró elkapott beszédfoszlányaiból, hogy nem mindenki értette a lényeget, nem tudta követni a tér-idő síkját, a filozófiai igazságokat...
Nekik ajánlom, nézzék meg még egyszer az előadást és értsék az érthetőt és érezzék, ami a szavakban illetve a szavak mögött van! :)
A színészeknek köszönöm a fantasztikus átadást! Orosz Ákos katarzisát emelném ki, a többiek remek játékát nem kisebbítve ezzel :)
A Haramiák előadást szeretettel ajánlom a gondolkodóknak, akik mernek gondolkodni és gondolataikat vállalják a mindennapjaik valóságában is.
Schiller ifjú korában írt darabja segít ebben, a remek előadás pedig mutatja az utat, hogy hogyan és merre is tegyük azt.
Kuna Zsuzsa | 2016.01.31. 11:37
Igazi katarzis! Ritka, felemelő élmény. Rendszeresen járok színházba, de ez az érzés csak kívételesen adatik meg. - A salemi boszorkányok január 30-i előadása: a színészek, a rendezés, a zene - hihetetlenül nagy élmény volt. Feltöltött.
Köszönöm Mindenkinek
Üdvözlettel: Kuna Zsuzsa
Merészné Éva | 2016.01.26. 8:36
Tisztelt Társulat!

Immár 3 éve van bérletünk a színházukba. Minden előadás nagyon jó volt, de ez a vasárnapi Össztánc felülmúlt minden várakozást. Remek színészek, remek előadás. Hihetetlen volt. Gratulálok mindenkinek!!!!

Üdvözlettel: Merészné Éva
Kovács Zsuzsanna | 2016.01.22. 10:17

A salemi boszorkányok előadás kapcsán köszönet a tegnap esti élményért, gondolatokért, felismerésekért...
Kovács Zsuzsanna
Anikó | 2016.01.21. 11:57
Kedves Pesti Színház!

Sok évvel ezelőtt, még szinte kamaszként a bemutató után nem sokkal (1997)láttam a Dzsungel könyvét jó párszor (volt, hogy székről, pótszékről, volt hogy lépcsőn ülve :)). Most, ennyi év elteltével elvittem a lányomat (8 éves)is. Ugyanaz az érzés, élmény volt mint anno. A szereplők jó része személyében már más, de a hatás, a produkció ugyanaz. És láthattam a lányom arcán is azt a csodálattal teli élvezetet, amit a produkció kiváltott. Ő is Dzsungel-függő lett! Azóta a zenei cd szól a kocsiban, kívülről énekli a dalokat. Többször átbeszéltük, ki mit miért tett, mit akart elérni Sirkán, miért ment az emberekhez végül is Maugli. KÖSZÖNÖM!! Azt hiszem még veszünk rá jegyet!!! :)
juditta | 2016.01.13. 22:55
De jó volt Kern András Alindánál !!!
Bende T. | 2016.01.12. 21:14
Nos, megtekintve a lentebb már többek által felemlített három nagyszerű előadást (Találkozás, Haramiák de mindenekelőtt az Istenítélet címűt) bízom abban, hogy a Vígszínház társulata júniusban Pécsre "cuccol" - POSZT-ra.
Oláh család | 2016.01.10. 0:05
Kedves Kovács D. Dániel és a Haramiák c. előadás teljes stábja!

ma este volt szerencsénk az előadást megnézni.
A zseniális rendezői megoldások, a fantasztikus színészi teljesítmény csodálatos, élményt adott.
Nagyon köszönjük!
Kívánunk sok hasonló munkához lehetőséget KD Dánielnak a jövőben, mindannyiunk örömére.
Külön szeretném kiemelni Orosz Ákos, Király Dániel, Bach Kata, és Hajduk Károly szerepformálását.
Már régóta kerestük ezt a színházi élményt!
Nikoletta és András
Németh Ági | 2016.01.09. 9:09
Kedves Vígszínház!
Tegnap este - bár már a felnőttkor küszöbét már jócskán átléptem - megnéztem az ÓZt. CSODÁLATOS előadás volt, és az alakításon, a nyelvi leleményeken (gratulálok ezúton is a magyarítónak) és a színpadi sziporkázó ötleteken túl a legfontosabb érzésem mégis ez volt: a varázsvilág színekkel valódi SZÍNpaddá változott tegnap este a Víg. E színeket hazahoztam emlékemben és most még színesebb a világ! Mindenkinek ajánlom tehát, 0-99-ig!
Anivlam | 2016.01.05. 0:54
Ismét csodálatos előadás született a Vígszínházban az Istenítélet(A salemi boszorkányok).Mohácsi János rendező úr megmutatta, hogy ő bizony a nagy színpadi rendezésekben van igazán otthon.Óriási gratuláció neki!
A zene, ez a lüktető dobzene különösen varázslatosan illeszkedik a drámához.Kovács Márton különösen kitett magáért,szintén nagy gratuláció hozzá!
Stohl András - nagy kedvenc - ismét Kossuth-díjas alakítást nyújt John Proctor szerepében, de Herczeg Adrienn, Hegedűs D Géza, Fesztbaum Béla,Hevér Gábor is fantasztikus alakítást nyújt. A legnagyobb, a legcsodálatosabb alakítást Péter Kata nyújtotta Mary Warren szerepében,ezúton is gratulálok a Ruttkai gyűrűhöz,nagyon megérdemelte.
Az egész társulat kiválóan játszott és énekelt,nagy gratuláció mindenkinek!
Kovács Szonja | 2015.12.30. 13:01
Nagyon szépen köszönjük a tegnap esti csodálatos előadást, nagyon tetszett a rendezés, különönösen Hegedűs D. Géza művész úr helytállása. Számomra nagyon megható volt az emlékezés R.Évára, és külön gratulálok Péter Katának.
Bende T. | 2015.12.28. 11:13
Fantasztikus volt a Vágy villamosa december 27-i előadása, annak ellenére írom mindezt, hogy már hetedik (vagy nyolcadik?) alkalommal láttam, beleértve a Tivoli előadásokat is. Tomboló siker, hangos bravózás, zúgó vastaps - ezúttal is megérdemelten. Eszenyi Enikő alakítása kimagasló és lenyűgöző, László Zsolt meg Nagy Enikő ezúttal is kiváló alakítást nyújtottak, méltó partnerei voltak a főszereplőnek, mint ahogyan Pindroch Csaba is (akit külön elismerés illett a második felvonásbeli jelenetnél nyújtott helyzetfelismeréséért, lélekjelenetéért), de nem hagyhatom említés nélkül Venczel Vera megrázó villanásait sem.Röviden: köszönet minden alkotónak, közreműködőnek.
juditta | 2015.12.26. 23:48
Azt gondoltam, hogy december 25-én senki nem foglalkozik színházjegy-beszerzéssel, pláne nem személyesen a pénztárban. Ezért, hogy az aktuális pénztáros ne töltsön órákat teljesen magányosan a kuckójában és hogy az újonnan bevezetett jegyeladási szisztéma ne maradjon első nap kihasználatlanul, pénteken kora délután besétáltam a pénztárba. Nagy meglepetésemre harmadik voltam a sorban. Volt egy (kinézete és viselkedése alapján) Amerikában élő erősen középkorú, határozatlan magyar pár. Mindegy volt, hogy Óz, Vágy vagy Popfesztivál, bizonytalan volt a szándék is. A Pesti pénztárosával is konzultált Marcsi, hogy találjanak megoldást, hogyan juthatnának oda szóló pótszék jegyhez, ha elszánnák magukat. Aztán jött egy fiatal pár, aki a neten frissen vásárolt bérletét akarta tényleges példányra váltani, hogy fussanak is vele ajándékként. És volt egy telefon is, ahol a már megkapott ajándék bérletet akarták rögtön jegyre váltani. Ő legalább tudta a dátumot és a címet, amit akart. Ez mind a három elég hosszadalmas procedúra volt, pedg ezek mind elég értelmes, türelmes, nyugodt vevők voltak. Csak azért írtam ezt le, mert a várakozás alatt elméláztam.
Nem volt az olyan rég (Gyöngyi még úgy kezdett), amikor annyi volt a pénztáros feladata, hogy a polcról levegye a megfelelő napi jegycsomagot, kivegye belőle a szükséges jegyet és készpénz ellenében kiadja.
Ma ez kicsit másképp van. A bonyolult jegykezelő rendszer használata mellett bérleteket is kell kezelni, mindent kinyomtatni, hűségkártya, fizető kártyák, utalványok, kuponok, akciók. A pénztáros sokszor telefonon és személyesen egyszerre három potenciális vevővel is kapcsolatban van és talán még bentről is hívják mobilon. Ott ül egyedül a kuckójában, megbirkózik mindezzel, ünnepnapokon tényleg minden segítség nélkül. Sokszor többet tesznek, mint ami ténylegesen a munkakörükhöz tartozik. A kuncsaftok pedig (tapasztalatom szerint) egyre felkészületlenebbek, mindent a pénztárostól várnak, néha teljesíthetetlen kívánságaik vannak és sokszor idegesek, türelmetlenek, értetlenek.
A 42 év alatt 5 pénztáros szolgált ki engem huzamosabb ideig. Az ősidőkben volt egy néni, aztán Györgyi, Gyöngyi, Mariann, Marcsi. Ennyi év alatt soha nem fordult elő, hogy a pénztáros viselkedésében vagy hangnemében kivetnivalót lehetett volna találni. Azt hiszem, ez elismerésre és csodálatra méltó. Sokszor álldogáltam ott a sorban, végighallgatva az összes előttem lévő minden szavát. De most először gondoltam ezt így végig és magam is meglepődtem a néző szemmel állandó, hibátlan teljesítményen. Ők annyira mindenkitől elkülönülten működnek, hogy Gyöngyin kívül valószínűleg senki nem tud róluk igazából. De jó lenne, ha minden vígszínházbeli tudna erről.
(Lehet, hogy a szervezők is ilyenek, de oda csak nagyon ritkán megyek be, így megalapozott véleményem sem lehet róluk.)
Gábor László | 2015.12.21. 22:51
2015.december 21. HARAMIÁK a Pesti Színházban. Ígéretes, fiatal tehetségek a színpadon,tehát ott a helyünk. Aki a vállán viszi az előadást és nagyon magas színvonalon játszik és nagyszerű és zseniális, az Orosz Ákos. Na, miatta meg kell nézni az előadást még egyszer, kétszer... Nagyon jó Hajduk Károly meg Király Dániel.Köszönet nekik.
Bayer Ilona | 2015.12.21. 8:46
Vígszínház, premier. Miller: Istenítélet (A salemi boszorkányok) Mohácsi János rendezésében. Súlyos előadás. Megrendítő. Emlékezetes. Amikor a csend döbbenete után csattan fel a tapsorkán. A színészek ezer fokon égnek, a közönséget gyomorszájon vágja az 1692-es Massachusetts-beli kisváros történetének összecsengése a jelennel. Az ember nem tanul, nem változik. Csak a ruhája más, az eszközei, az életmódja, de előítéletei, jelleme/jellemtelensége, vérengzés-igénye szemernyit sem. Miller is ezért írta meg (nem véletlenül) az 50-es évek elején a drámát. És egy régi emlék: képeiben még fel-felvillan az ’56-os francia film, gyerekként láttam…Elisabeth Proctor- Simone Signoret (most Herczeg Adrienn) John Proctor- Yves Montand (Stohl András) Abigail William- Mylene Demongeot (Szilágyi Csenge) vizsgálóbíró - Raymond Rouleau (Fesztbaum Béla) Parris atya -Jean Debucourt (Hegedűs D. Géza).
Daróczi Zsolt | 2015.11.18. 15:16
Makrancos Katát néztem meg a napokban.
Hatalmas élmény, hatalmas színészek, hatalmas előadás.
Ez az amiért az ember szeret színházba járni.
Köszönöm Önöknek!
Lóth Gyuláné | 2015.11.08. 8:31
Kedves Vígszinház és rajongói!
Sajnálatos, hogy a nagy nehezen megszerzett"A dzsungel könyve" november 26-i előadására unokáim mégsem tudnak elmenni, ezért a négy jegy nálam maradt /vissza nem váltható internetes vásárlás volt/. Akit érdekel, kérem jelentkezzen!06305058076