Vendégkönyv

Kedves látogatóink!

Vendégkönyvünkbe bármilyen színházunkkal kapcsolatos véleményt, kritikát szívesen fogadunk, a kérdésekre azonban itt nem áll módunkban válaszolni!

A Vígszínház vendégkönyve moderált, a Moderációs Szabályzat elveivel ellenkező bejegyzéseket nem jelenítjük meg!

Művészeti Titkárság

Üzenet írása

Ellenőrző kód
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
A *-gal megjelölt mezőket kötelező kitölteni.
Vida Éva | 2015.10.29. 22:49
Kedves Vígszínház! Zseniális volt a ma esti Óz-előadás. Fantasztikus a látvány, nagyon köszönjük.
Hetesi Mónika | 2015.10.26. 19:21
Elnézést kérek, a sok kedves emlék valószínűleg eltérítette a gondolataimat ez előző bejegyzésemben: természetesen FARKAS Erzsébetnek szeretnék köszönetet mondani a sok segítségért! :)
Hetesi Mónika | 2015.10.25. 16:36
Kedves Mindannyian!
2012. október 12-én, 23 év után először léptem be a Vígszínház kapuján. Azóta eltelt 3 év... de micsoda 3 év! A Víg-Pestiben 41 előadást láttam, összesen 271-szer. Ennek a csodás sorozatnak személyes okokból most vége szakad, de nem vagyok szomorú, mert annyi emlékem van erről a rengeteg előadásról, hogy hónapokig tudnék mesélni.
Ezúton szeretném megköszönni a színház fantasztikus társulatának ezt a milliónyi emléket, a rengeteg "együtt töltött" percet, a sok-sok szomorú-vidám könnyet. Külön hálás köszönetem a szervezésen az én személyes "jótündéreimnek", Fazekas Erzsébetnek és Dauber Erzsébetnek, akik segítségével kiélhettem az "első soros mániámat", és akik mindig maximálisan igyekeztek eleget tenni a kéréseimnek.
Sok sikert és tapsot kívánok és még biztosan - ha sokkal-sokkal ritkábban is - találkozunk.
Üdvözlettel: Hetesi Mónika
toklas | 2015.10.19. 11:55
Kedves Vígszínház! Köszönet, hogy befogadták a Demencia c. előadást! Legyen folytatása, ha kérhetem...Nemcsak az előadás szereplői, hanem a Színház "törzsközönsége" is jelesre vizsgázott!
thx | 2015.10.18. 22:12
Köszönjük a Demenciát!

Remélem látjuk még... :)
Anivlam | 2015.09.27. 19:53
Sok szeretettel és szívből gratulálok Hegedűs D Géza Művész Úrnak a Bilicsi-díjhoz!Nagy örömmel tölt el, hogy az egyik legkedvesebb művészem kapta a rangos elismerést,nagyon megérdemelten. :)
Németh Ági | 2015.09.27. 1:00
A Popfesztivál 40 és a Magyar Dalok Napja alkalmából előadott Presser dalok visszahozták a gimnáziumi éveim hangulatát (amikor is rojtosra hallgattam a Képzelt riport bakelitet)! Az előadás közben többször lúdbőröztem, annyira felvillanyozott! Köszönöm a Vígszínház színészeinek, hogy pár órára visszavittek tizenéves koromba és ezzel megfelezték éveim számát! :-) Méghogy ránctalanító krém!?!? Járjunk a Vígbe! :-))
Szilvia | 2015.09.13. 21:53
Kedves Eszenyi Enikő! Kedves Vígszínház! Kedves Mindenki!
A mai Víg-nap még a szokásosnál is remekebbül sikerült!
Sok-sok éve bérletesként, mindig elégedett vagyok a színvonallal, értéket kapunk!
Ma megismerhettük az ifjú tehetségeket, és a régi kedvenceket!
Fantasztikus volt!
Köszönöm az élményt!
Várom az évadot!
További sikereket kívánok a Víg-Pesti-Házi színészeinek, rendezőinek, minden dolgozónak!
Számomra a Víg a Színház!!!
Köszönöm!
:)
Darvas Máté | 2015.09.02. 23:33
Szívből gratulálok Eszenyi Enikőnek és a sok sok embernek aki vele karöltve képvisel valami igazán értékeset még Magyarországon!
Vasárnap láttam A padlás című előadást élőben, előtte csak az interneten az eredeti szereposztással. Nos mit mondjak, csodálatos élmény volt szinte testközelből részese lenni valami fontosnak és szépnek.
Üdvözletemet küldöm a társulatnak Kolozsvárról.
Darvas Máté
Wittmann Ildikó | 2015.09.01. 10:04
Kedves Vígszínház!
Nagyon szépen köszönjük Az Augustus 30.-i Padlás címü elöadást! Nagyon tetszett Az egészségben családnak!
Külön köszönet a jegypénztárban ülö hölgynek, kedvességéért, segítöszándékáért.
Az színház épülete egyszerüen lélegzetelállítóan szép, és elbüvölte gyermekeimet, akik még ilyen szép színházban nem jártak. ( sajnos lakóhelyünket Pforzheim városát a háborúban porig bombázták, s színházunk modern stílusban épült).
Még egyszer köszönjük!

Wittmann Család

Babucika | 2015.07.19. 11:24
Tisztelt Eszenyi Enikő Művésznő és Vígszínház Igazgatónő!

Nagyon jó Színésznő és jó hangod van!
Gratulálok a sikeréhez,pályához!!!
Sok sikert kívánok Eszenyi Enikő Művésznőnek!!!
Üdvözlettel,Tisztelettel:Babucika))
pepeh | 2015.07.10. 7:24
Kedves Börcsök Enikő! Számtalan darabban láttuk már és vált egyik nagy és szeretett kedvencünké. Most azért ragadtam klaviatúrát, hogy köszönetet mondjak Önnek egy felejthetetlen élményért. Nagyon sok és fáradságos munka után, még az összeesés határán úgy döntöttünk, hogy elmegyünk moziba kikapcsolódni...Irány a Kaposvári Cinema, a film címe A kém...Kedves drága Enikő, egy nagyon jó vígjátékot láttunk, amelyben Ön volt a főszereplő hölgy szinkron hangja..Döltünk a kacagástól és imádtuk magát..A magyar mozikban a főszereplő hölgy a sikerének a 90 % -át az Ön alakításának köszönheti...Imádtuk magát ezen az estén is...Nagyon szépen köszönjük... Gulácsi Péter (pepeh...eddig pepe voltam, de az sok van)és családja Kaposvárról..már tervezzük a látogatást a Vígszínházba is, de még nem döntöttük el, hogy mit és mikor nézzük meg...egy biztos, nem sokára megyünk... :-)
Anivlam | 2015.06.13. 21:01
Június 11-én volt az évad utolsó A Mester és Margarita előadása.Ebből az alkalomból szeretném kifejezni köszönetemet Varju Kálmán, Mészáros Máté és Molnár Áron művész uraknak , akik az elmúlt 6 évben annyi boldog percet,csodás estét, fantasztikus alakításokat nyújtottak nekem!További sok sikert, sok örömöt és boldogságot kívánok nekik! :)
Péter | 2015.06.10. 10:11
Hétfőn láttam 18. alkalommal az Össztáncot. Továbbra is frenetikus, minden percét élveztem. A szeptemberi bemutatón ott a helyem! Külön köszönet a végén Balázsovits Editnek az ÖSSZTÁNCOLÁSÉRT!!!! :-)
Nuss | 2015.06.08. 22:45
Nagy köszönet a fejújított Össztáncért, és óriási bravó az egész csapatnak! Külön gratulálok Igó Éva, Majsai Nyilas Tünde, Szilágyi Csenge, Orosz Ákos és Feszbaum Béla erős jelenlétéért! 20 évvel ezelőtt, és amíg csak ment, rajongója és törzsnézője voltam ennek az előadásnak. Most ott folytatom, ahol abbahagytam...immár lassan huszadszor. Tényleg köszönöm.
Andrea | 2015.06.08. 14:51
Tegnap láttam az Álomkommandó c. előadást a Pesti Színházban. Óriási élmény volt, döbbenetes dráma zajlott a színpadon és a darabbéli színház színpadán egyszerre. A színészi alakítások lenyűgözően hitelesek voltak, óriási átéléssel és koncentrációval játszottak, a rendezésért meg külön gratuláció jár! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a különleges és megrázó szépségű előadást.
Pánczélné Tatár Mária | 2015.05.27. 20:01
Kedves Vígszínház!Sok-sok év után ebben a hónapban sikerült két csodálatos előadást megnéznem a férjem és felnőtt fiam társaságában.Az egyik a Popfesztivál 40 volt a másik a Koldusopera.Mindkettő nagyon tetszett csodás élmény volt!!!Köszönjük a szép előadásokat ! Nagyszerű alakítások és rendezések voltak ! Remélem a következő évadban is sikerül eljutni gyönyörű színházukba!További jó munkát szép előadásokat kívánok! köszönettel Pánczélné
ciccone2205 | 2015.05.27. 14:54
Anatevkát, valami hasolnóként tudom felfogni, mint Márquez Makondóját, azaz, nem mint egy helységet, hanem, mint egy tudatállapotot, ahol az emberiség tudatát szeretnék felébreszteni. Az idő kereke tényleg elromlott – számtalanszor ugyanazokat a hibákat követjük el.
Tevje óriási szerep! Az apa figura tökéletes prototípusa, de az egyszerű polgáré és egy úton a hű hívőjé is. Elfelejtettük, hogy mennyire is fontosak a hagyományok. A mai atomisztikus családban már nem számít és pont ezért nem tartósak a kapcsolatok. Micsoda vívódások – erkölcs és család, hagyomány és társadalmi viszony, szeretet és vallás, prioritások, új rendszerek beiktatása, régiek újrahasznosítása... és mindezek között lavírozni , „hegedülni a háztetőn” és életben maradni, csakis egy igen komplex személyiség tud, mint Tevje! Hegedűs D. megállta a helyét!
Egyes megoldások előtt tátva maradt a szám. Ilyenek voltak például a trón Tevjének, amikor „gazdag szeretett volna lenni”, az akrobatikus jelenetek, mellyel az örök „Kölyök”, Pápai Erika amított el. Továbá, a kontrasztok erőteljes megjelenítése a zsidó és az orosz nép között. Libabőrös lettem, amikor beállt a nagycsapat a már szétzúzott családi házba, ami egyértelműen a vonat képét juttatta eszembe. De amikor az is felborult, az maga volt az apokalipszis!
Gratulálok az egész csapatnak! - profizmusuk törhetetlen!
Remélem, hogy Tevje Istene meghallgatja az én imámat is és ad annyi „gazdagságot”, hogy jövőre is néha ellátogathassak kedvenc színházamba?!
Mazel Tov!
Anivlam | 2015.05.17. 22:54
Fájdalmasan csodálatos volt a ma esti Az ünnep.Szívből gratulálok minden alkotónak ,és külön kiemelném Varju Kálmán és Hegedűs D Géza művész urak fantasztikus összjátékát, zseniális volt!
Kovács Lajos (börvelyi) | 2015.05.09. 16:49
Kedves Iván (Bandikám)Születésnapod alkalmából kívánok Neked jó egészséget,sok sikert a szinpadon és az életben.