Vendégkönyv

Kedves látogatóink!

Vendégkönyvünkbe bármilyen színházunkkal kapcsolatos véleményt, kritikát szívesen fogadunk, a kérdésekre azonban itt nem áll módunkban válaszolni!

A Vígszínház vendégkönyve moderált, a Moderációs Szabályzat elveivel ellenkező bejegyzéseket nem jelenítjük meg!

Művészeti Titkárság

Üzenet írása

Ellenőrző kód
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
A *-gal megjelölt mezőket kötelező kitölteni.
Anivlam | 2015.05.07. 19:42
Köszönöm a tegnap esti Átutazókat,most is csodálatos volt, pedig sokadszorra láttam!Bárcsak jövő évadban is ugyanezzel a társulattal láthatnám!
Tibor | 2015.05.06. 22:18
Ma este két végletet is megéltem. Én is meghaltam Önökkel együtt az Átutazókon, és végzetesen szerelmes vagyok a színházba. Mindkettőt Önöknek köszönhetem... Köszönöm!
Horváth Mária | 2015.05.04. 20:37
Kedves Vígszínház!
Nagyon sajnálom, hogy idén nem jutottam el családommal a Majálisra, de köszönöm a képes beszámolókat, remélem hamarosan egy kis filmet is láthatunk majd róla!!
Bár nem tudtunk ott lenni, már eljutott hozzánk a jövő évi programújság! Szeretnék gratulálni az igazgató asszonynak az igényes és szép munkához, az egész család a csodájára járt. Kívánok még sok szép ehhez hasonló sikert.

Az unokáim már alig várják, hogy megnézhessék az Ózt.
Szeretném megkérdezni, hogy mikortól lehet elővételben jegyet vásárolni az előadásra és hogy a törzskártya hasznáható-e ehhez?

Köszönettel
Horváth Marika
Csajbók Antalné | 2015.05.03. 8:34
A Vígszínházhoz fűződő szerelem még 1971- ben kezdődött, amikor az ipari sulival elmentünk megnézni a IV.Henrik című darabot.A legmagasabb erkélyen ültem ahol nem igazán láttam szemtől szemben kedvenc színészeimet, ezért másnap elmentem és vettem az első sorba jegyet így megnéztem újra. Ekkor olvastam hogy bérletet lehet váltani. Na több se kellett nekem azonnal vettem a Víg és Pesti színház első sorába bérletet.Azóta is van a Vígben, de sajnos pár éve a Pestit már nem váltottam ki.Igaz jegyet azt veszek, tegnap láttam a Mikvét. Csodálatos volt, és gratulálok ESZENYI ENIKŐNEK, hogy ennyi mindent elért ott a pályafutása során és jobbnál jobb színészek kerülnek ki a tanításaival. Felkarolja a fiatalokat, minden elismerésem az övé és a sok csodálatos régi művészeké akik még ott játszhatnak, és akiket én még főiskolás koruk óta láthatok.Sok szeretettel gondolok mindig a Vígszínház társulatára, gratulálok mindenkinek!!!
Anivlam | 2015.04.26. 23:55
Szívből gratulálok Börcsök Enikő Művésznőnek a Halhatatlanok Társulatához! Egyben sajnálom,hogy Pap Vera Művésznő ezt már nem érhette meg, de örömmel tölt el,hogy tudott róla.Most már a mennyei társulatból néz le ránk,halhatatlanná vált! :)
Radnai Andrea | 2015.04.11. 20:05
Kedves Eszenyi Enikő, Hegedűs D. Géza, Társulat!
Köszönjük szépen a ma költészet napi élményt! Nagyon nívós és változatos volt a versválasztás, a művészek briliánsak. :) Nagyon jól éreztük magunkat, és legalább a gyerekek is észrevették, hogy a költészet egyáltalán nem életidegen, iskolaszagú dolog!
Köszönettel és tisztelettel: a Németvölgyi Általános Iskola 5. a osztályos tanulói, Szülők és Radnai Andrea magyartanár és ofő.
Ui: Munkáitokhoz nagyon sok sikert és örömöt kívánunk tisztelettel!
Jónás Csaba | 2015.04.09. 21:58
Gyertya ég Pap Veráért a házioltáron. Szomorúságom mély és egyszerű, de érezni így is jó.

Kiss Dénes: Csillag iszik

Az ember, mert ez is dolga,
kirándulni ment a Holdra.
Űrhajója vitte, hozta,
a kozmoszban elringatta.

Tejút-fának fényes ágán
csillag-rigó ragyogásán.
Pályájukon mind a bolygók,
örökmozgó napraforgók.

Az ember, mert ez is dolga,
kirándulni jár a Holdra.
Hold porában ember táncol,
csillag iszik lábnyomából.

Köszönöm Vera!
Wittman Kata | 2015.04.09. 20:49
Őszinte részvétem Pap Vera szeretteinek és az egész Vígszínháznak. Utoljára az Augusztus Oklahomában és a Mikvében láttam, de még emlékszem az Ahogy tetszikre is több mint 20 évvel ezelőttről... Örökre velünk marad!
Mária | 2015.04.09. 19:55


Szomoru a szívem, mert kedvenc szinésznőm elhagyott bennünket Örökre.Isten Veled Angi Vera, nagyon szerettelek. Sok jó előadásodat megnéztem. Örökre a szívemben maradsz.Az égi szinpadon te is ott vagy már a többi nagy Óriások között. Részvétem a családnak.
DEKO | 2015.04.09. 17:16
Részvétem Pap Vera Családjának és az egész Vígszinháznak. Legyen könnyű neki a föld.....R.I.P
Anivlam | 2015.04.08. 23:24
Szívből gratulálok Hegedűs D Géza Művész Úrnak a Gábor Miklós díjhoz! :)
Anivlam | 2015.04.05. 14:13
Óriási nagy gratuláció Molnár Áronnak a Soós Imre díjhoz!
Andrea | 2015.03.28. 20:46
Drága Színházam!
Mindig nagy izgalommal látogatok el önökhöz, hiszen tudom, hogy Kapni fogok valami különlegeset, valami szépet. Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesek és barátságosak, igazán közel érzem magamhoz az egész kiváló Társulatot és magát a színház egészét is. Maradok továbbra is hű nézőjük,
üdvözlettel:
Andrea
Hetesi Mónika | 2015.03.24. 10:19
Tisztelt Hölgyeim, Uraim… Kedves Barátaim!

Miután közeledik egy újabb évad vége, úgy éreztem, hogy illene néhány gondolatot papírra vetnem.

2012. szeptemberében egy Padlás előadással kezdődött a szerelem… és az azóta eltelt kevesebb, mint három év alatt 38 különböző előadást láttam a színházban. Az április 30-i Koldusopera lesz a 250. alkalom, hogy együtt sírhatok-nevethetek-gondolkodhatok azzal a fantasztikus társulattal, ami annyi feledhetetlen élménnyel ajándékozott meg ez alatt a rövid, de intenzív időszak alatt. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek azért az elhivatottságért és profizmusért, amivel még a kevéssé sikerült rendezéseket is élménnyé tudták varázsolni. Minden egyes előadás egyedi és megismételhetetlen. Minden alkalommal úgy ültem le az első sor közepére vagy a páholyba, hogy lehet, hogy már huszadszor vagy hetvenedszer látom az adott előadást, de biztos, hogy tele lesz meglepetéssel. És sosem csalódtam, hála a színészeknek! A város 27 másik színházában is megfordultam, több-kevesebb rendszerességgel, de egyik színház társulata sem tudta úgy belopni magát a szívembe, mint a Vígszínházé. Nemcsak profizmus kaptam onnan fentről a színpadról… hanem emberséget, elismerést, szeretetet is.

A Vígszínház az egyetlen olyan színház Budapesten, ahova „hazamegyek”. Egy olyan burok, ami három órára sikeresen kizárja a külvilág egyre fokozódó, lélekromboló őrületét, hogy egy másfajta, léleképítő őrületbe rántsa magával a nézőt. És mindez – nem győzöm hangsúlyozni – a társulat érdeme.

Szívből köszönöm ezt a fantasztikus három évet. Remélem, hogy még sokáig megmarad ez a remek társaság.

És végül, ha fogalmazhatok így: Tisztelt Igazgatónő! Kérem, hogy vigyázzon az elért eredményeikre és erre a fantasztikus társulatra! Miattuk az a Vígszínház, ami… Remélem, hogy meglesz az az 500. előadás is, Önökkel, Velük, Veletek!

Üdvözlettel: Hetesi Mónika
ciccone2205 | 2015.03.09. 17:19
Dočekal darabjára rég óta fentem fogam. Érdekeltek a megoldásai pl. professzor Woland varietés fellépésére, a Sátán báljára... A kulisszák modernak és tökéletesen funkcionálisak voltak. A videó bejátszások közt felüdülés volt a kézzel írótt szövegek pingálása. Az interaktivitás és a darab egyes részeinek kommercé varázsolása feltétele volt, hogy a néző elfogadja ezt a kissé-nagyon is szürreális társadalmi kritikát, ami ma is nagyon aktuális!
Pompázatos volt Lukács Sándor erős monológja az első felvonás befejezéseként! Járó Zsuzsa meztelen jelenetének megoldása lélekzetvesztő. Drága Máté! Mást nem is tundék elképzelni Behemót megtestesítőjeként. Áron hozta a formáját - dinamikus, energikus... bomba, amit csak kis dózisokban illik adagolni az éhező nézőnek! Az igazi meglepetés Hella volt. A kétszínű, kábító, veszélyes, magával ragadó, csábító, intrikus! Pont ilyennek képzeltem el a regény olvasása közben! Köszönöm Adrienn!

A Fátyol nélkül című darab meghökkentő volt. Nem erre számítottam. Az én hibám, hogy párhuzamot vonok a Mikve és közte. Egyszerűen: NEM SZABAD! Vártam a dialógust, az akciót! Végére megértettem, hogy ez így jó! Máshogy nem lehet! A fájdalmat fokozná, ha még több interakció lenne a szereplők között. Én is egyékének éreztem magam, annak ellenére, hogy nem az arab világhoz tartozom. Huda sokszor az én szövegemet mondta, a mi országunkban történtekről szólt! Mullaya emlékeztetett rá, hogy a rák nem ismer határt, mint ahogy az uránium sem! Tizen év múlva jelentkeznek a következmények tömegesen! Layal megformálója, Bata Éva, vitte nálam a pálmát! Rettenetesen tehetséges színésznő és óriásokat tud fejlődni, transzformálódni! Remélem, lesz alklmam még többször látni őt az évek során.
Van egy érzésem, hogy ez a darab sokkal jobbat mutat a Házi színpadon, ahol egyébként játszák is. A nagyobb színház elvesz az erejéből, szilánkokra töri. Valami hasonlót éreztem, mint amikor megnéztem újból a Vágy villamosát a Pestiben. A Kamaraszínházban nagyobbat durrant! Vannak darabok, amelyek "házi" körülményekre vannak szabva, és a Fátyol nélkül egyike.
Szerb Bianka | 2015.03.07. 21:41
A veszprémi pestis végett:
köszönöm!
Zboray Gáborné | 2015.02.28. 15:55
Gratulálunk a művésznő újraválasztásáshoz!!Sikerekben gazdag újabb öt évet kivánunk...Üdvözlettel egy régi látogatójuk.Zboray Gáborné
Szládek István | 2015.02.26. 22:16
Tisztelt Igazgató Asszony, kedves Művésznő!
Nagyon nagyon gratulálok újabb öt évre történő megbízatásához.
Sok sikert kívánok munkájához és sok sikert kívánok a színháznak is egyaránt.
Üdvözlettel és nagy tisztelettel. Szládek István
Székei Bak Márta | 2015.02.25. 20:24
Tisztelt Eszenyi Enikő!

Ezúton kívánok Önnek sok sikert, erőt és egészséget az újbóli kinevezése alkalmából! Csodálattal figyelem művészi tudását, elhivatottságát,emberségét,munkabírását, melyet a Vígszinházért és munkatársaiért tesz.Kívánok sok szép előadást az elkövetkező évekre is.
Tisztelettel: Székei Bak Márta
Vidáné Monostori Erzsébet | 2015.02.25. 19:14
Gratulálok Eszenyi Enikőnek a kinevezéshez! További sok sikert kívánok az egész társulatnak!