Vendégkönyv

Kedves látogatóink!

Vendégkönyvünkbe bármilyen színházunkkal kapcsolatos véleményt, kritikát szívesen fogadunk, a kérdésekre azonban itt nem áll módunkban válaszolni!

A Vígszínház vendégkönyve moderált, a Moderációs Szabályzat elveivel ellenkező bejegyzéseket nem jelenítjük meg!

Művészeti Titkárság

Üzenet írása

Ellenőrző kód
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
A *-gal megjelölt mezőket kötelező kitölteni.
Lévai János | 2015.02.25. 18:13
Tisztelt művésznő !

Engedje meg,hogy gratuláljak a kinevezéséhez ! Aki a színházát úgy reklámozza,hogy ül a kocsi platójának a végében Víg színház feliratos táblával, az mindent meg tesz a színházáért ! Gratulálok és további sok sikert az igazgatáshoz !
DEKO | 2015.02.25. 17:54
hip hip HURRÁÁÁÁÁÁ...........hip hip HURÁÁÁÁÁÁÁ :D :D
6ALMAS GRATULA ÉS OVÁCIÓ ESZENYI ENIKŐNEK:))
Gábor | 2015.02.25. 17:24
IGENNN!!! Szívből gratulálok Eszenyi Enikőnek az újabb 5 évhez!
Urbán László | 2015.01.27. 20:09
Tisztelt Eszenyi Enikő!

Nagyon tetszett a "Ha majd egyszer mindenki visszajön…" darab. Katonaemberként átérzem a háború és béke időszakok közötti különbséget. Fontosnak érzem és értékelem, hogy bemutassuk a békebeli embereknek (fiataloknak), hogy mit is kockáztatunk, mivel is játszunk! Nagyon tetszett a színpadi, képi és hang (prózai és zenei) anyag, amit felkutatott és használt. Gratulálok, és köszönöm! További szép, maradandó és sikeres szakmai munkát kívánok! Tisztelettel: Urbán László
DEKO | 2015.01.12. 17:58
A jó Isten éltesse sokáig a Vígszinház lelkét, szívét a csodálatos, a nagyszerű, a fenomenális, a gyönyörű ESZENYI ENIKŐ-t :))
Karászi Ferencné | 2015.01.11. 16:16
Kedves Vígszínház!

A rajongójuk vagyok. Havi hírlevelüket köszönettel fogadom és olvasom. Láttam a jan. 6-i Kvartett c. előadásukat, amely nagyon tetszett. Köszönöm az élményt. Legközelebb a Jó embert keresünk c. előadásukra fogok menni.

Szeretettel üdvözlöm Önöket: Karászi Ferencné
Kati | 2015.01.11. 14:43
Kedves Enikő!

Engedje meg, hogy nagy tisztelettel és elismeréssel köszöntsem ezen a jeles napon, nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Sok kitartást , energiát és a legjobbakat , maradjon mindig ilyen Vidám, Víg kedélyű Művésznő, a Mi Művésznőnk. Igaz, őszinte barátsággal: Kati
Patóh Gabi | 2015.01.10. 13:50
Tisztelt Eszenyi Enikő Művésznő!

Születésnapja alkalmából szívből gratulálunk. Hosszú Boldog munkával teli Éveket kívánunk egészségben
sok sok szeretettel:
Patóh Család


Orosz Adél | 2015.01.05. 19:35
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a 80-as években egy bihari kislány, aki mindig ámulattal nézte a Vígszínház épületét, amikor a fővárosba jött látogatóba és a 6-os buszon ülve elsuhant előtte. Mindig azt kívánta, hogy legalább egyszer életében beléphessen a gyönyörű épületbe. Közel negyed század telt el, a kislány felnőtt, közben a fővárosba költözött, de az élet úgy hozta, hogy a színház sokáig kimaradt az életéből.

Végül 2011. októberében lépett be először a Vígszínház ajtaján. A hatalmasnak tűnő előcsarnokból izgatottan lépett be a folyosóra, majd a nézőtérre és rögtön elvarázsolódott. Előbb a belső tértől, az illatoktól és a hely hangulatától, majd a Lenni vagy nem lenni? című darabtól. Megérintette a hely szelleme és valami kis láng lobbant fel a szívében, mint amikor szerelmes lesz az ember. A következő évadra születésnapi ajándékként egy bérletet kapott, és fel sem merült, hogy ne vegye meg újból a következőt az újabb szezonokra.

2014. szeptemberében végre elmerészkedett a Víg-napra is, ahol a zsinórpadlástól a pincéig bejárhatta az épületet, megtudott apró titkokat a két bennfentes színházi idegenvezető - Várnai Péter és Lengyel Tamás - jóvoltából, és végérvényesen örökre beleszeretett a Vígszínházba. Pedig akkor még nem is sejtette, hogy november végén olyan hatással lesz rá A lovakat lelövik, ugye? darab, amely után másfél hétig a föld felett jár. De széles mosollyal ott járt és ennek is szerepe volt abban, hogy szilveszterkor önfeledten nevetett a nézőtéren A revizor kora esti előadásán. És ugyan a vacsorát Eszenyi Enikővel nem nyerte meg, de boldog volt, hogy ismét jól érezhette magát a szeretett színházban és felírhatta jókívánságát a Vigfogadalom-falra.

És már lázasan tervezi, hogy mikor melyik darabot nézi meg. Látni akarja mindet, mert úgy érzi: van bőven bepótolnivalója… És édes teherként egyre több kedvenc színésze van - kit ezért, kit azért szeretett meg – a remek társulatból, nehezen tudna csak egyet választani közülük. Na jó van egy, de ez maradjon titok.

Köszönöm Vígszínház a rengeteg inspiráló élményt!
Frank Dénes | 2014.12.31. 6:37
Draga Gabor! Igazi sikereke ez még csak ,hogy Te kapod meg R.É. díjat. Tiszta szívemből köszöntelek örök barátsággal dénes
Szenecsár Lászlóné | 2014.12.27. 21:51
Tisztelt Eszenyi Enikő Művésznő!"

Köszönjük a 2014. évi Karácsonyi ajándékot, "A lovakat lelövik ugye?" című előadást.
Gratulálunk Önnek és az összes szereplőnek. Nagyon tetszett az előadás. Igazi, szép karácsonyi emlék marad nekem és családomnak.
Boldog, további sikeres 2015. Évet kívánunk Önnek és a Társulatnak: Szenecsár Család
Anikó | 2014.12.27. 21:29
Tisztelt Vígszínházi Művészek és Művésznők!
December 25-én jártunk legutóbb a Padlás c.előadáson.Már nem először láttuk,de most is nagyon nagy hatással volt ránk a fergeteges előadás.Szeretnénk gratulálni az összes szereplőnek.Szőcs Artúrnak,és Telekes Péternek külön köszönet.
Mindenkinek Boldog Újévet Kívánunk szeretettel:
Kénoszt Család
mama | 2014.12.23. 9:10
TISZTELT ESZENYI ENIKŐ IGAZGATÓ ÉS MŰVÉSZNŐ ÉS MINDENKI!


KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK
ESZENYI ENIKŐ IGAZGATÓ ÉS MŰVÉSZNŐNEK ÉS
MINDENKINEK!
ÜDVÖZLETTEL,TISZTELETTEL:MAMA
ÉVA | 2014.12.21. 11:17
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A tegnapi előadás - Az ünnep -
rám is nagy hatással volt. A színészek remekek, természetesen a darab is, de külön kiemelném Esztenyi Enikő rendezését.
Rendkívűl ötletes volt.
Köszönjük az éményt.
Anivlam | 2014.12.20. 23:14
2009 november 15-én ezt írtam a Vígszínház vendégkönyvébe:
Köszönet a tegnap esti Az ünnep előadásért!Köszönet Eszenyi művésznőnek,hogy az igazi értéket tartja szem előtt,hogy nem enged az elbulvárosodásnak,a rendezéseiben sem!Köszönet Hegedűs D. Géza művész úrnak,hogy ismét bebizonyította,mindent tud,helye a legnagyobbak között van a magyar színjátszásban! Varju Kálmán művész urat ámulva és örömmel figyeljük,Christian szerepében ismét remekelt,méltó és rangos utóda a Víg Színház nagy művészeinek! Csak gratulálni tudunk a többi szereplőnek is,az előadás maradandó élmény volt!Köszönjük! "
Eltelt 5 év és én ma este is ugyanazzal az ámulattal csodáltam a felújított előadást,köszönet érte, zseniális volt! :)
Turbékné Tóth Tünde | 2014.12.06. 16:03
Köszönöm a középiskolai pedagógusok nevében is a nemes gesztust(Két úr szolgája), hogy megnézhettük a főpróbát és élvezhettünk e minőségi előadást!
Kiváló rendező, kiváló színészi munka, biztos gyümölcse -e darab!
mari | 2014.12.05. 0:10
1914... meglepett, hogy senki nem említette, vagy csak az én figyelmemet kerülte el? Fúúúúú. nagyon ütősre sikeredett! A képi világ, a vizuális megoldások szuperek voltak jó erős kontrasztokkal. Nyugtalanító volt, de így volt jó, sötét volt és fekete-fehér, ez is szuperül szolgálta, sugározta a háború különböző aspektusait. Dermesztő és elkeserítő, hogy még mindig mennyire aktuális...Szuper klassz volt, hogy a nemzetköziség és a különböző nyelvek ellenére is minden érthető volt! Több hasonlót a Vígbe! Bocsánat, hogy nem tudom az idős, fehér hajú művésznő nevét, az ő alakítása nagyon nagyon átütő volt, egyből megfogott. Eszenyi Enikőnek pedig különösen jót tesz, ha Víges komfortzónájából kikerül, több, jobb, erősebb. Bátran kacsintgasson ki gyakrabban a Vígből!
Feketéné Tóth Ibolya | 2014.11.16. 19:56
Tisztelt TÁRSULAT!
Tegnap a művészbejáró beszélgetésen részt vettem. Péter Kata,Kern András, és Irmike szereplését láttam.Nagyon tetszett, jó ÖTLET aki kitalálta ezt a beszélgetéses előadást. Mikor vége volt a kezembe került a VÍG kis füzet! Ez is jó ÖTLET, hogy tudjuk a műsort és sok információ van benne. Aranyjegy, Vígszínházi autogramkártyák, különböző BÉRLETEK! Sok SIKERT minden dolgozójuknak, és EGÉSZSÉGET! Mert ha az van akkor van MINDEN! Eszenyi Enikőt puszilom, hogy ilyen ÜGYESEN és KITARTÁSSAL igazgatja a VÍG SZÍNHÁZAT!
Tisztelettel: Feketéné Tóth Ibolya Pesterzsébeti leendő nyugdíjas.
Orsi | 2014.11.12. 21:32
Kedves Vígszinháziak!!
Nagyon örülök, hogy az előttem szólók is lelkes, dícsérő szavakban részesítettek benneteket. Mióta elkezdődött az évad szinte minden héten sikerült egy egy estét veletek tölteni. Gratulálni szeretnék a társulatnak, fergeteges "évad első" előadásokat láttunk, és jó volt látni, hogy ti is nagy élvezettel játszotok. Nagyon örültem az Ünnep felújításának, zseniális volt- nagyn várom, hogy újra megnézzem.
A Fátyol nélkül is mély hatással volt, külön dicséret Hegyi Barbarának, aki finom megrázó játékával megerősítette a darab megrendítő hatását. Nagyon tetszett a játéka!
Remélem hasonló jó előadásokat és továbbra is ragyogó tekintetű művészeket látunk majd. Nagyon köszönjük!!!

Nagyon nagy hatással volt rám a Fátyol nélkül is- teljesen magával ragadott, külön gratuláció Hegyi Barbarának azért a játékért amit keretként a darab köré vont.
Katalin | 2014.11.11. 12:56
Az előttünk szólókhoz hasonlóan mi is a Toldi-előadás iránti rajongásunkról szeretnénk beszámolni. Felejthetetlen élményt nyújtott az egész családnak a rendkívüli szellemességgel és ötletességgel megalkotott előadás, ami a 12 éveshez is sokkal közelebb hozta a számára egyébként idegenül hangzó és eléggé nehéz nyelvezetű szöveget. Számunkra, felnőttek számára pedig fantasztikus élmény volt, hogy az előadás ilyen élvezetes formában elevenítette fel régi olvasmányunkat. Csőre Gábor minden pillanatban koncentrált, fantasztikus előadása egészen ámulatba ejtett mindannyiunkat. Nagyon köszönjük ezt az élményt!