Vendégkönyv

Kedves látogatóink!

Vendégkönyvünkbe bármilyen színházunkkal kapcsolatos véleményt, kritikát szívesen fogadunk, a kérdésekre azonban itt nem áll módunkban válaszolni!

A Vígszínház vendégkönyve moderált, a Moderációs Szabályzat elveivel ellenkező bejegyzéseket nem jelenítjük meg!

Művészeti Titkárság

Üzenet írása

Ellenőrző kód
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
A *-gal megjelölt mezőket kötelező kitölteni.
vgabriella | 2014.05.12. 21:33
sosem szerettem a francia forradalmat.Túl komplikált,egyszer fent,máskor lent.Még jó,hogy tudjuk már a végét.
Emlékszem,nehéz volt szigorlatozni a témakörből.Rettegtünk az ajtó előtt.Kilépett egy dühös csoporttársunk,majd a csukott ajtón keresztül üzent a tanárnak."Utánam te következel." Felszabadított bennünket.Azóta szeretem Dantont.Hedonista személyisége teljesen emberi.Stohl játékában nem a fékezhetetlenség domborodik ki ,sokkal inkább a rezignáltság.Látnia kellett az elkerülhetetlent.Mindig ilyennek képzeltem.Csak azt a fásult szomorúságot tudnám feledni,amit közben éreztem.
Anivlam | 2014.05.10. 23:23
A Jóisten éltesse még nagyon nagyon sokáig erőben, egészségben Dengyel Iván Művész Urat ,aki ma ünnepli a 70. születésnapját!
Rendkívül megható volt a mai Vőlegény után, hogy Eszenyi Enikő igazgató asszony egy nagy tortát tolt be a színpadra, így köszöntötte a társulat és a nézők a művészt.Ezt az emberi hozzáállást semelyik másik színházban nem lehet látni, már csak ezért is A VÍG A SZÍNHÁZ!
Kapitány János | 2014.05.04. 20:04
Vigmajális ! Nagyon jó hangulatos program volt,kedvcsináló a darabokhoz.Danton halálát és a Túl a Maszat-hegyen c. előadásokat biztos megnézzük.Hegyi Barbara közvetlensége is nagyon szimpatikus volt.Köszönjük és további jó munkát!
Szilvia | 2014.05.04. 19:59
Hálásan köszönöm/köszönjük a mai születésnapi előadást! A Víg-Pesti most is, mint mindig ... Remek műsor, magas színvonal, tehetséges művészek, segítők!
Sok éve járok ide, s nem véletlenül! Remélem, fogok is még, mert ide érdemes!
:)
Anivlam | 2014.04.27. 1:12
Danton halála - sokadszorra nézve is lenyűgöző.Alföldi Róbert olyan zseniális magabiztossággal, olyan kiváló arányérzékkel tette föl a nagyszínpadra ezt a 200 éves darabot,hogy csak csodálni lehet érte!
Stohl András egyszerűen tökéletes Danton, él a szerepben,teljesen magával ragadó, Kossuth díjas alakítás! Úgyszintén az nálam László Zsolt Robespierre alakítása is.Kiemelkedően jó Hevér Gábor,Bata Éva,Varju Kálmán,Járó Zsuzsa,Mészáros Máté is.Nagyszerű rendezés,csodás színészi játék,köszönet érte Vígszínház! :)
Hetesi Mónika | 2014.04.26. 17:59
Szívből gratulálok a Toldi alkotóinak!
Fantasztikus előadás született! Benne van minden, amire a mai nézőnek szüksége lehet: klasszikus szépirodalom, abszolút friss, mai, rendhagyó rendezés és nem utolsó - sőt, inkább első - sorban egészen kiemelkedő színészi teljesítmény. Csőre Gábort eddig is nagyon kedveltem, de amit ma elénk tett a Pestiben, másfél órán keresztül, egyedül... az egészen egyedülálló volt. Külön elismerésem a rendezőnek Paczolay Bélának az elsőre meghökkentő és abszolút egyedi, de kifogástalanul működő koncepcióért. Az alig kétharmad ház akkora vastapsot produkált a végén, amit még az ezer fős teltházas Vígben is ritkán hallani. Nagyon remélem, hogy ősztől újra műsoron lesz, mert ha nem is ötvenszer, mint a Padlást, de legalább egyszer újra meg kell néznem.
Márkus István | 2014.04.26. 11:47
Nem tudtam, hogy Békéscsabán ilyen jó színház van. Márkus I.
Judit | 2014.04.25. 20:53
Örülök, hogy a békéscsabai színház Lear király darabját tegnap este megnéztem. A fiatalos, egyedi hangvitelű darab magával ragadott. A színészi alakításokra sem lehet panasz. Csak így tovább! Remélem nem egyszeri alkalom volt.
Iza | 2014.04.25. 18:13
Még ma is a hatása alatt vagyok a tegnap esti Lear előadásnak. Gratulálok Jókai színház, gratulálok Fekete Péter. Tóth Iza
egy másik csabai srác | 2014.04.25. 16:51
Igaz. A Békéscsabai Jókai Színházat pár éve még csak hallomásból sem lehetett hallani, sem a médiában, sem más színházakban. Most innen-onnan, de szinte állandóan hallom, hogy ez-, hogy az történt a Békéscsabai Jókai Színházban. Dagadó mellekkel lépdelek a városban, mikor meglátom a Békéscsabai Jókai Színház előadására hívogató plakátokat, feliratokat. Amikor csak tudok elmegyek az előadásukat - ami egy kicsit az enyém is - megnézni. Ülők a nézőtéren és kitárt szívvel szívom magamba az előadást. Büszke vagyok, ahogy nézzem Őket, büszke vagyok, hogy Békés megyei vagyok, hogy Békéscsabáról jöttem. A tegnapi előadáson is ezt történt. Már a bennfentesek nyugalmával és kicsit izgalmával léptem be a színházba. Aztán ahogy elkezdődött az előadás előbb egy kicsit izgultam, majd megnyugodva kezdtem el az előadással szállni, repülni. Magával ragadott, a végén bűneimmel majd azok feloldásával, a hatalmas büszkeség érzetével kezdtem el tapsolni. És ahogy hallottam mások tapsát, éreztem, hogy nagyon jó Békéscsabainak lenni. Úgy érzem a társulat sikere az én sikerem is, hiszen, hogy is mondják "egy vérből valók vagyunk". Köszönöm a Békéscsabai Jókai Színház társulatának, hogy büszke lehetek arra, hogy békéscsabai vagyok.

Pribojszki Ádám
Kesjár Dina | 2014.04.25. 16:41
A Lear király, mint egy akciófilm! Leesett az állam. Pörgős, akciódús, de érthető. Giga gratula! Kovács Frigyes... mindig is ilyennek képzeltem Leart! Lehet tudni,hogy legközelebb mikor jön Pestre a csabai társulat?
Csabai srác | 2014.04.25. 16:08
Csabaiként hatalmas büszkeség volt sokad magammal tapsolnom a Lear király alkotó és szereplő gárdájának a tegnapi előadáson. Ritkán jutok haza, nagy öröm, hogy egyre gyakrabban jönnek ők ide Pestre vendégszerepelni! Kovács Miklós
Sebők Andrea | 2014.04.25. 15:43
Egészen lenyűgöző volt a tegnap esti Lear király. Gratulálok a Jókai Színház társulatának!
Kiss Éva | 2014.04.25. 15:25
Az osztályfönökünk találta ki, hogy menjünk színházba. Először húztuk a szánkat Lear király.... ez ma nem király. Nem bántam meg, hogy elmentem, jól szórakoztam.

Kiss Éva
kkk | 2014.04.22. 18:15
Gratulálok a sikeréhez Minden Színészeknek és Színésznőknek!Külön gratulálok Eszenyi Enikő VígSzínház Igazgatójának is!Üdv:KKK
vgabriella | 2014.04.20. 8:59
Nagyon jelentős előadásnak érzem a Mephistót.Láttam a bemutató után is,csak akkor valamiféle "erkölcsi magaslatról"megpróbáltam távol tartani magamtól(magunktól)Hendrik Höfgen "zseniális"karrier-történetét.A tegnapi előadás alatt ez már nem sikerült.A bemutató utáni előadásban Hendrik Höfgen zárómondatában éreztem nem kevés bűntudatot.A tegnap estiben mintha ez eltűnt volna.Vagy csak én lettem más?
Gratulálok !Elgondolkodtató élmény ez a darab.
Blumtheater | 2014.04.19. 18:17
Gratulálunk Bata Évinek, Varju Kálmánnak a Vőlegényhez. Édes aggódó Anya: Igó Évi! :)
Palásti Lászlóné | 2014.04.16. 17:43
Őszinte örömmel és tisztelettel megköszönjük BATA ÉVA színművésznőnek, hogy 2014. 04. 12-én meghívásunkra részt vett a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium által rendezett megyei Móra-prózamondó versenyen meghívott zsűritagként. Megtisztelő volt számunkra, hogy jelenlétével, tanácsaival hozzájárult a rendezvény sikerességéhez.
Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium magyar munkaközössége
Gyöngyi | 2014.04.12. 17:42
Fantasztikus volt a Toldi!!! És Csőre Gábor!!! Nagy kíváncsisággal mentem a színházba, hogy egy elbeszélő költeményből egy egyszemélyes darabot hogyan lehet úgy létrehozni, hogy szórakoztató, mély, korosztályokat átívelő legyen. Sok tini első reakciója, hogy a Toldi unalmas. Hát ez nem volt az! Csőre Gábor játéka, mimikája, hangszínei mind-mind ámulatba ejtettek. Bejátszotta az egész színpadot, izgalmas, meglepetésekkel teli, szórakoztató előadás volt. Le a kalappal, nagyszerű színész! Másfél órán át még a vagányabb tinik is csendben nézték az előadást, lekötötte őket a játék. Nagy feladta, nagy színész, remek darab! Gratulálok!!! Biztos megnézzük még!!! :-)
Hegyi Nora | 2014.04.12. 12:31
Jó napot kívánok!!

A tegnapi estén volt szerencsénk látni A lovakat lelövik ugye? című darabot. Őszinte gratulációm minden szereplőnek, remek előadásba volt részünk és nagyon jól éreztük magunkat. Remélem még sokszor 50 előadást meg fog élni. Jobbulást kívánok Molnár Áron művész úrnak és GRATULÁLOK a helyette beugró RÉTFALVI TAMÁS művész úrnak a beugrásához. Szívesen látnám még a beugró művész urat a Makrancos Katán kívül másba is itt a Vígszínházba hiszem nagyon tehetséges és tehetséges színészekkel van tele és lesz is a Vígszínház. Nem látszott, hogy nem a saját szerepét játszotta hanem csak beugró volt. Gratulálok az alkotóknak meg mindenkinek.
Hegyi Nóra