English

A Vígszínház Kolozsváron és Székelyföldön
2019. 06. 03.

Újra Kolozsváron vendégszerepelt színházunk társulata testvérszínházunkkal, a Kolozsvári Állami Magyar Színházzal folytatott együttműködés keretein belül. Június 14-én, a nagyszínpadon Molnár Ferenc remekművét, A testőrt, a stúdióban pedig Kincses Réka A Pentheszileia Program című rendezését láthatta a kolozsvári közönség.

A Víg társulata Székelyföldre is meghívást kapott, ahol több helyszínen játszottuk két népszerű előadásunkat. Csíkszeredán a Csíki Játékszínben, Székelyudvarhelyen a Tomcsa Sándor Színházban, Gyergyószentmiklóson pedig a Figura Stúdió Színházban léptek fel a Vígszínház művészei június 16. és 21. között. Az erdélyi nézők láthatták az ifj. Vidnyánszky Attila által rendezett, Arany János költészetét feldolgozó Kinek az ég alatt már senkije sincsen című előadást, valamint Hegedűs D. Géza Hallgatni akartam című monodrámáját.

 

ELŐADÁSOK SZÉKELYFÖLDÖN

Hallgatni akartam

június 16. 19.00 Csíkszereda;

június 18. 19.00 Székelyudvarhely;

június 20. 19.00 Gyergyószentmiklós;

 

Kinek az ég alatt már senkije sincsen

június 17. 19.00 Csíkszereda

június 19. 19.00 Székelyudvarhely

június 21. 19.00 Gyergyószentmiklós

 

A Vígszínház Kolozsváron 2019.

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk zárva tart. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

Amint lehetőségeink engedik, természetesen tájékoztatjuk Önöket a vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon az újabb fejleményekről.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

- Szervezési Irodáját a +36 1 329 3920 / vagy a +36 1 329 3921-es számon
- Vígszínház jegypénztárát a +36 1 329 2340-es számon