English

Adventi meglepetés a Vígtől!
2019. 11. 28.

A karácsony közeledtével meglepetéssel szeretnénk kedveskedni színházunk nézőinek. A december 1-jei Mágnás Miska és a december 11-ei Játék a kastélyban című előadásunkra most 30% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet! A kedvezmény a Vígszínház saját jegyértékesítési pontjain valamint az online váltott jegyekre érvényes.

Mágnás Miska, december 1. vasárnap, 19:00 - http://vigszinhaz.hu/program.php?mid=KfVBGjTxCA6GEakLkjDb2s&eventid=602813 
Játék a kastélyban, december 11. szerda, 19:00 - http://vigszinhaz.hu/program.php?mid=rJZGXTYHrN6Niq&eventid=602835

Ne feledjék, a Vígszínház Szervezési Irodája december 1-jétől, szombaton és vasárnap is 10 és 17 óra között, az Allee Bevásárlóközpontban található jegyértékesítő pult pedig mindennap nyitva tart!

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk csak email-en vagy telefonon elérhető. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

A vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát: 06 80 204 443