English

2020 őszi jegy- és bérletinformáció
2020. 07. 01.

A korábbi terveknek megfelelően pótoljuk az elmaradt előadásaink nagy részét. Minden kedves nézőnkkel felvesszük a kapcsolatot, akik a vásárláskor megadták elérhetőségüket.
Július 13-ától elérhető honlapunkon a műsorunk, melyben az október 31-ig színpadra kerülő előadásaink szerepelnek. Július 13-ától elindult a jegykezelés.

Nézőink eldönthetik:
1. megfelel-e az előadás pótlására kijelölt időpont -> ebben az esetben nincs más dolguk, mint a korábban megváltott jeggyel megtekinteni az előadást az új időpontban (ugyanarról a helyről, ahová a jegyük szól)
2. másik időpontra cserélik azt
3. ajándékutalványra váltják jegyüket, mellyel az évad végéig bármely előadásunkat megtekinthetik
4. a jegyük visszaváltását szeretnék
• A járvány megfékezése és nézőink biztonság érdekében személyes érintkezés nélkül, online is jelezhetik, mi a szándékuk a jegyeikkel.
• A Vígszínház jegypénztára, a Pesti Színház jegypénztára és Szervezési Irodánk július 13-tól nyitva tartanak.
• A novemberi programunk szeptember 10-én jön ki. A pótlások novemberben is folytatódnak, tehát ha valakinek október végéig még nem lesz új időpontja, akkor sem kell kétségbe esnie -> jelezni fogjuk, hogy az előadás műsorra tűzése „Tervezés alatt”.
• Honlapunkon és jegyértékesítési pontjainkon elérhető egy táblázat, mellyel könnyen nyomon tudja követni mindenki, hogy mikorra érvényesek a jegyei és bérletei. (http://vigszinhaz.hu/elmaradt_eloadasok)

Még ajánljuk

Kapcsolat

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi korlátozások idején jegypénztáraink zárva tartanak!
Személyes ügyintézésre, Vígszínházas maszk vásárlására Szervezési Irodánkban van lehetőségük, mely ebben az időszakban hétfőtől péntekig 10-18 óráig nyitva tart.

Telefonon és online is keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
E-mail:
szervezes@vigszinhaz.hu

Telefon:  
06-1-329-2340
06-1-329-3920