English

Indul a Vígszínház podcast csatornája
2020. 02. 13.

Víg Podcast néven új műsort indít a Vígszínház. A 2020. május 18-án induló sorozat adásaiban a társulat művészei különleges tartalmakkal várják a hallgatókat a hét minden napján.

A Vígszínház művészei a járvány ideje alatt sem tétlenkednek, a jelenlegi nehéz időszakban új műsorral kedveskednek a színházszerető hallgatóknak. Május 18-án útjára indul a napi rendszerességgel jelentkező Víg Podcast, melyben a társulat különböző tematikájú hanganyagokkal szórakoztatja a közönséget. Lesz mese a kisebbeknek, regények és novellák a nagyobbaknak, a diákok pedig a kötelező olvasmányokon túl további művekkel is találkozhatnak az irodalom órákon megismert szerzőktől. A heti programot pedig a Vígszínházhoz kapcsolódó történetekkel teszik még különlegesebbé a társulat művészei.

A podcast műsora és adásai az alábbi tematika alapján naponta frissülnek a Vígszínház honlapján, de elérhetők lesznek a színház Facebook- és Instagram-oldalán, illetve az Apple Podcaston és a Spotify-on is.

2020.05.18 hétfő   Vígszínházi történetek Előadja: Hegedűs D. Géza
2020.05.19 kedd   Szerb Antal: Budapesti kalauz Marslakók számára Előadja: Kern András
2020.05.20 szerda   Petőfi Sándor: János vitéz 1. rész Előadja: Dobó Enikő
2020.05.21 csütörtök   Petőfi Sándor: János vitéz 2. rész Előadja: Csapó Attila
2020.05.22 péntek   A szomorú királykisasszony, A kakaska és a jércike  Előadja: Szilágyi Csenge és Gyöngyösi Zoltán
2020.05.23 szombat   Rejtő Jenő: A 14 karátos autó 1.rész Előadja: Karácsonyi Zoltán
2020.05.24 vasárnap   Rejtő Jenő: A 14 karátos autó 2.rész Előadja: Börcsök Enikő

 

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk csak email-en vagy telefonon elérhető. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

A vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát: 06 80 204 443