English

Kötelező a maszkviselés és testhőmérsékletet is mérnek a Vígszínházban
2020. 08. 20.

A jelenlegi járványügyi rendelkezésekkel összhangban a Vígszínházban és a Pesti Színházban létszámkorlátozás nélkül tarthatjuk meg az előadásokat. Közönségünk és munkatársaink egészsége védelmében azonban az alábbi biztonsági intézkedéseket vezettük be:

- Az előadásokat tünetmentes nézők látogathatják, és a színházban kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát.

- A bejáratnál ellenőrizzük a nézők testhőmérsékletét. Amennyiben az 37,9 Celsius fok vagy azt meghaladó érték, és az ellenőrző mérés alapján is 37,9 fok vagy azt meghaladó eredmény születik, úgy a néző nem léphet be a színház területére. Színházjegyével kapcsolatban – amennyiben a helyszínen azt igényli – azonnal lehetőséget kap egyeztetni, és megtalálni a számára legkedvezőbb megoldást: ajándékutalványt, jegycserét vagy a vételár visszafizetését.

- A közönségforgalmi területeken dolgozó kollégák és a nézők számára kötelezővé tesszük a maszk viselését (a helyszínen lehetőség lesz maszkot vásárolni).

- Megkérjük kedves nézőinket, hogy figyeljenek a pontos érkezésre, mert a jelenlegi helyzetben a későknek erős korlátozásokkal tudjuk biztosítani a nézőtérre való bejutást.

- Beengedéskor a játszóhelyek kapuit az előadás kezdetét megelőző egy órával, a nézőterek ajtajait pedig fél órával korábban nyitjuk, hogy megelőzzük az előcsarnokban kialakuló torlódást.

- Az épület több pontján kézfertőtlenítő szereket helyeztünk ki, és arra kérjük közönségünket, hogy belépéskor, illetve a szünetben használják azokat.

- A közönségforgalmi területeket és a nézőteret naponta több alkalommal fertőtlenítjük, a Vígszínház és a Pesti Színház épületében folyamatos és nagyobb intenzitású légcserét hajtunk végre.

- A jegypénztárakban történő fizetéskor javasoljuk a bankkártya használatát.

Részletes intézkedési tervünket és adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbi linkeken érik el.

http://vigszinhaz.hu/res/vigszinhaz_covid19_intezkedesi_terv.pdf

http://vigszinhaz.hu/res/vigszinhaz_covid19_adatkezelesi_tajekoztato.pdf

Még ajánljuk

Kapcsolat

Kedves Nézőink! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzet miatt jegypénztáraink továbbra is zárva tartanak. A Szervezési Irodánk hétköznaponként 10 órától 18 óráig nyitva tart! 

Telefonon és online is keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken: 

E-mail: 
szervezes@vigszinhaz.hu 

Telefon:  
06-1-329-2340
06-1-329-3920