English

Lóvátett lovagok élő közvetítés
2021. 02. 25.

Shakespeare Lóvátett lovagok című komédiájának március 6-i élő közvetítésével folytatódik a VígSTREAMház. A darab szellemes szójátékokkal tarkítva mutatja be a reneszánsz szerelem irracionalitását.

Navarra királya célul tűzi ki magának és három lovagjának, hogy három éven keresztül életüket a tanulásnak szentelik, nőkre még csak rá sem néznek és minden földi élvezetet megvonnak maguktól. Még aznap megérkezik a francia királykisasszony, és ha ez nem lenne elég, gyönyörű udvarhölgyei is vele tartanak. Mondani sem kell, hogy a nagy ívű terv azonnal megbicsaklik.

A Lóvátett lovagok pesti színházi változatát Mészöly Dezső fordítása alapján Závada Péter és Rudolf Péter készítette, aki egyben az előadás rendezője is. A jelmeztervező Füzér Anni, látvány Pater Sparrow. Az előadásban közreműködik a Vodku Zenekar

Jegyvásárlás: eszinhaz.hu/hu/eloadasok/elo/lovatett-lovagok 

Az előadásra jegyet vásárolni március 08. 03:00-ig van lehetőség. A már megváltott jeggyel március 7. 10:00 és március 8. 10:00 között utólag is megtekinthető, felvételről! 

Még ajánljuk

Kapcsolat

Kedves Nézőink! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzet súlyosbodása miatt jegypénztáraink és Szervezési Irodánk zárva tartanak! A további nyitvatartásunkról a későbbiekben honlapunkon adunk bővebb tájékoztatást.

Telefonon és online is keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken: 

E-mail: 
szervezes@vigszinhaz.hu 

Telefon:  
06-1-329-2340
06-1-329-3920