English

Rendkívüli közlemény
2020. 11. 04.

Kedves Nézőink!

Újratervezünk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az új rendelkezéseknek megfelelve az előadásainkat meg tudjuk tartani. Eddig is nehéz helyzetben voltunk, az éjfélkor életbe lépett új járványügyi szigorítások azonban példátlan kihívások elé állítanak minket. A színházakban csak minden harmadik helyen ülhet néző. Játszóhelyeink látogatottsága közönségünknek köszönhetően ennél jóval magasabb, de megpróbálunk alkalmazkodni a körülményekhez, és a rendelkezésre álló rövid idő ellenére is megoldást találni. A ma esti Lóvátett lovagok c. előadást a Pesti Színházban mindenképp megtartjuk. A megváltott jegyek száma meghaladja a csökkentett nézőtéri befogadóképességet, ezért a részvételt kénytelenek vagyunk regisztrációhoz kötni a belépőjeggyel már rendelkező nézőink számára. Ha szeretnék a megváltozott körülmények között is megnézni az előadást, kérjük, ma 15.00 óráig jelezzék ezt a jegykezeles@vigszinhaz.hu email címen. Azokat a nézőinket, akik a vásárláskor megadták elérhetőségüket, közvetlenül is megkeressük. A rendelkezésre álló helyeket a visszajelzések beérkezésének sorrendjében tudjuk befoglalni. Akik lemaradnak, azok a jegyeiket át tudják foglalni, ajándékutalványra cserélhetik vagy visszaválthatják azokat.

Mivel egy új rendszert kell felépítenünk, a további előadásokkal kapcsolatos döntéseinket a ma este tapasztalatai alapján fogjuk tudni meghozni. Ezért türelmüket kérnénk, és figyeljék online csatornáinkat.

Köszönjük, hogy velünk vannak!

Még ajánljuk

Kapcsolat

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi korlátozások idején jegypénztáraink zárva tartanak!
Személyes ügyintézésre, Vígszínházas maszk vásárlására Szervezési Irodánkban van lehetőségük, mely ebben az időszakban hétfőtől péntekig 10-18 óráig nyitva tart.

Telefonon és online is keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
E-mail:
szervezes@vigszinhaz.hu

Telefon:  
06-1-329-2340
06-1-329-3920