English

VígEgyetem-sorozat indul a Vígszínházban
2020. 01. 06.

Népszerű előadásainkhoz kapcsolódó VígEgyetem-sorozattal nyitottuk meg az új évet, melynek első két beszélgetésére már januárban sor került!
Január 15-én este a Hamlet előadása előtt Antal Csaba díszlettervező, Vörös Róbert dramaturg, a címszereplő ifj. Vidnyánszky Attila és Hegedűs D. Géza, az előadás Claudiusa várta izgalmas beszélgetésre a nézőket.
Január 16-án Molnár Ferenc remekművét, a Liliomot ismerhették meg a nézők a rendező, ifj. Vidnyánszky Attila, az alkotók és szereplők szemszögéből.

/ A Vígegyetem beszélgetései az aznapi előadásara szóló érvényes jeggyel, illetve a 2019/2020-as évadra szóló bérlettel díjmentesen látogathatók. /

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk zárva tart. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

Amint lehetőségeink engedik, természetesen tájékoztatjuk Önöket a vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon az újabb fejleményekről.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

- Szervezési Irodáját a +36 1 329 3920 / vagy a +36 1 329 3921-es számon
- Vígszínház jegypénztárát a +36 1 329 2340-es számon