English

Márai maraton A költészet napján
2020. 02. 27.

Hagyományainkhoz híven április 11-én ismét megünnepeljük A költészet napját, József Attila születésnapját. Idén az egyik legnagyobb magyar költő, író, újságíró, Márai Sándor születésének 120. évfordulójára emlékezünk. A Vígben Márai maratont tartunk: 11 órától Hirtling István Éltem egyszer én címmel irodalmi brunchra várja a közönséget a Házi Színpadon. A nagyszínpadon 15 órától a társulat tagjai kedvenc verseiket szóban és megzenésítve adják elő, melyhez továbbra is várjuk nézőink által is kedvelt versötleteket a kolteszetnapja@vigszinhaz.hu email címre. A napot Hegedűs D. Géza Hallgatni akartam című Márai-estjével zárjuk a Házi Színpadon.

„éltem egyszer én - Hirtling István felolvasóestje (Házi Színpad): http://www.vigszinhaz.hu/program.php?mid=MyvC9Txy8ad6DlPtXqV6KQ&eventid=656180 

Költészet napi műsor (Vígszínház): http://www.vigszinhaz.hu/program.php?mid=7WwwDru5dugfOLhZ3L8lWd&eventid=646212 

Hallgatni akartam (Házi Színpad): http://vigszinhaz.hu/Hallgatni_akartam 

Még ajánljuk

Kapcsolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztára, Szervezési Irodánk és az Allee Bevásárlóközpontban működő jegyárusító pontunk csak email-en vagy telefonon elérhető. Kérjük, forduljanak bizalommal kapcsolattartójukhoz vagy keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

A vigszinhaz.hu oldalon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Vígszínház és a Pesti Színház előadásaira!

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát: 06 80 204 443