English
2024-2025-ös évad

Vígszínház

2024.szept. 21.

Liliomfi

Szigligeti Ede az 1848/49-es forradalom és szabadságharc leverése utáni megfáradt, csalódott hangulatban mindössze két délután alatt írta meg a magyar drámairodalom legtöbbet játszott komédiáját.

Liliomfi
2024.dec. 14.

Az ember, aki elvesztette az időt

Van az, amikor csak leülsz egy padra és bámulsz magad elé. Már minden határidőt lekéstél, már rég lemondtál arról, hogy valaha normális életet élhetsz.

Az ember, aki elvesztette az időt
2025.február 22.

Büszkeség és balítélet

Amikor a szabad gondolkodású, éles eszű Elizabeth találkozik a jóképű, de titokzatos Mr. Darcyval, a férfi büszkesége és a lány előítéletei mindenfajta közeledést lehetetlenné tesznek.

Büszkeség és balítélet
2024.június 16.

Kolodrom X Taban 30

Az idén 30 éves tánccsoport fennállásának évfordulóját egy igen különleges eseménnyel ünnepli meg a Vígszínházban június 16-án.

Kolodrom X Taban 30

Pesti Színház

2024.október 5.

Egy nő anatómiája

A „Pieces of a Woman” Mundruczó Kornél nagysikerű filmje Wéber Kata drámája alapján készült, melyet most először mutat be magyar színház. 

Egy nő anatómiája
2024.dec. 7.

Az imposztor

Wojciech Bogusławskit, a varsói színészfejedelmet meghívja a cári Oroszország által megszállt Vilna városába egy megmaradásért küzdő kis lengyel színház, hogy vendégfellépésével megmentse a társulatot a csődtől, és a különleges színházi csemegével elnyerje az orosz helytartó jóindulatát, mely remélhetőleg némi dotációban is megnyilvánul majd. 

Az imposztor
2025.február 21.

Rémségek kicsiny boltja

Szeptember havának huszonegyedik napján az emberiség váratlanul halálos veszedelemmel találta magát szemben. Ez a létét fenyegető félelmetes ellenség – az ilyen ellenségek szokása szerint – látszólag a legártatlanabb és leghétköznapibb helyen bukkant fel: Los Angeles Skid Row negyedének egyik kis, félreeső virágüzletében. 

Rémségek kicsiny boltja