HÍRLEVÉL

2015. december 11.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
   
 
 
 
Kedves Barátom!
 
December 13-án, vasárnap délután 2 óra és este 7 óra között különleges színházi karácsonyi vásárt rendezünk a Vígszínház mellett, a Ditrói utcában. Kedvezményes jegy- és bérletvásár, karácsonyi ajándékötletek, tombola – vígszínházi kincsvadászat, Óz-fotózás, dedikálás vígszínházi sztárokkal, kézműves játékok gyerekeknek, forralt bor, tea és lekvároskenyér, fűtött sátor, forró hangulat!

December 13-án délután 2-től este 7-ig!

3 órától zenés ünnepi műsor!
Fellépnek: Bach Kata, Balázsovits Edit, Bata Éva, Borbiczki Ferenc, Csapó Attila, Csőre Gábor, Eszenyi Enikő, Fesztbaum Béla, Hegedűs D. Géza, Igó Éva, Járó Zsuzsa, Józan László, Karácsonyi Zoltán, Király Dániel, Kopek Janka, Lengyel Tamás, Majsai-Nyilas Tünde, Orosz Ákos, Péter Kata, Puzsa Patrícia, Szilágyi Csenge, Tahi Tóth László, Tar Renáta, Telekes Péter, Tornyi Ildikó, Tóth András, Vecsei Miklós, Wunderlich József és Zoltán Áron.
Velünk lesznek még: Dengyel Iván, Gados Béla, Herczeg Adrienn, Hullan Zsuzsa, Kern András, Kútvölgyi Erzsébet, Lukács Sándor, Venczel Vera.

Tombola
Ha a helyszínen vásárol jegyet, tombola szelvényt kap, amellyel értékes ajándékokat nyerhet. Sorsolás: év végéig minden nap!

Óz-fotózás
Ha Ön, vagy barátja, gyereke, unokája szeretne közös képet az Óz, a csodák csodája főszereplőivel, akkor itt a kiváló alkalom! 2-től 3-ig mindenkit vár Dorothy, a Madárijesztő, a Bádogember és az Oroszlán.

Dedikálás
Két órától találkozhat és beszélgethet vígszínházi kedvenceivel, és kérhet személyre szabott karácsonyi üzenetet az ajándékba vásárolt színházjegyre vagy bérletre.

Gyereksarok
Közös játék és kézműves foglalkozás kicsiknek és nagyobbaknak. Óz fakanálbábok, karácsonyfadíszek, kitűzők készítése, és még sok más apró, fejlesztő játék, szórakoztató foglalkozás.

Kedvezményes jegy-és bérletvásárlás
Ezen a napon  új bemutatóinkra és a repertoár előadásainkra jegyüket 10%, bérletüket pedig 5% kedvezménnyel vásárolhatják meg! A karácsonyi vásáron jegyet váltók nem csupán a tombola játékon vehetnek részt, de egy Víg Hűségkártyával is megajándékozzuk őket!
 
 
                Szeretettel várom!