HÍRLEVÉL

IV. évfolyam 6. szám | 2010. november 9.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
 
 
Kedves Barátaim!

A Vígszínház társulata támogatni szeretné a vörösiszap-katasztrófában otthonukat vesztett családokat, gyerekeket, ezért jótékonysági előadást tart az iszapkatasztrófa károsultjainak megsegítésére. Ha Önök is szeretnének segíteni, jöjjenek el november 19-én a Vígbe, ahol este 7 órától A padlás című musicalt láthatják, melynek generációk óta töretlen népszerűsége most a társadalmi összefogást erősíti. Társulatunk a színház dolgozóival együtt az előadás teljes bevételét a vörösiszap sújtotta Kolontár község önkormányzatának ajánlja fel.
 
 
 

JÓTÉKONYSÁGI ELŐADÁS AZ ISZAPKATASZTRÓFÁBAN ELÁRVULT ÁLLATOKÉRT

Mi azonban nemcsak a vöröiszap-katasztrófában otthonukat vesztett embereken, hanem a bajba jutott állatokon is szeretnénk segíteni, ezért a Sylvia november 11-i előadásának bevételét a sérült és gazdi nélkül maradt állatok javára ajánljuk fel. A civil állatvédő szervezetek önkéntesei naponta járnak vissza a katasztrófa sújtotta térségbe, hogy az elárvult állatokról gondoskodjanak, mi pedig az ő munkájukat szeretnénk segíteni ezzel a jótékonysági előadással. A Sylviában ráadásul a főszereplő egy házaspár életét fenekestül felforgató kutya, akit én játszom. Partnereim olyan kiváló színészek, mint Lukács Sándor, Halász Judit és Tahi Tóth László. Az előadáson találkozhatnak egy igazi négylábú túlélővel is, akit akár örökbe is fogadhatnak! Jöjjenek el, és segítsetek Önök is, hogy legyen mit enniük a magukra maradt állatoknak! 

internetes jegyvásárlás
 
 
 

EGY CSÓK ÉS MÁS SEMMI

Végül a Vígszínház e heti műsorából szeretnék három előadást a figyelmükbe ajánlani. November 10-én, szerda este az Egy csók és más semmi című Eisemann-operettet játsszuk, tele fantasztikus slágerekkel, remek figurákkal és persze sok-sok szerelemmel. A férfiszíveket megdobogató Annie szerepét én játszom, partnereim között pedig olyan remek színészeket láthatnak, mint Kern András, Varju Kálmán, Börcsök Enikő, Fesztbaum Béla, Majsai-Nyilas Tünde és Reviczky Gábor.
 
internetes jegyvásárlás
 
 
 

A KERTÉSZ KUTYÁJA

November 12-én, pénteken este Lope de Vega leghíresebb és legtöbbet játszott komédiáját, A kertész kutyáját láthatják, mely témáját tekintve fölöttébb frivol és izgalmas, hiszen mai szóval élve egy szexuális zaklatás története. Estéről estére óriási élmény a zaklatást kezdeményező, szereleméhes grófnő bőrébe bújni és olyan kiváló kollégákkal együtt játszani, mint Szőcs Artur, Epres Attila, Pindroch Csaba, Tahi-Tóth László és Tornyi Ildikó. 

internetes jegyvásárlás
 
 
 

FIGARO HÁZASSÁGA

November 13-án, vasárnap a Figaro házasságát játsszuk, melynek nemrég ünnepeltük a jubileumi 50. előadását. Beaumarchais humorral, szerelemmel és kacérsággal teli bravúros cselvígjátékának főbb szerepeiben Epres Attilát, Hegyi Barbarát, Anger Zsoltot és Kovács Patríciát láthatják.  

 

internetes jegyvásárlás
 
 

Szeretettel várom Önöket!