HÍRLEVÉL

2015. december 31.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
 
Kedves Barátom!

Az év végi meglepetésünk, hogy elkészült a Víg mobil applikációja, így szó szerint egy érintésre kerül Öntől a Vígszínház.
 
A VÍG Mobil App segítségével bárki naprakész információkat kaphat a színház előadásairól, valamint könnyen és gyorsan, sorban állás nélkül vásárolhat színházjegyet a legkedvezőbb áron.
 

 
A Víg Mobil App friss vígszínházi hírekkel, részletes információkkal szolgál az új bemutatókról, repertoár előadásokról és a társulat művészeiről. Az alkalmazás segítségével lehetőség nyílik bankkártyás jegyvásárlásra is, így egy kattintással vígszínházi székünket is kiválaszthatjuk a nézőtéren. Az applikáció menti a vásárlásokat, e-ticketeket, utalványokat, és elküldi őket a felhasználó e-mailcímére, és feljegyzi a mobiltelefon naptárjába is.
 
Aki letölti a Vígszínház új mobil applikációját, most egy nyereményjátékban is részt vehet, amelynek szerencsés nyertesei megnézhetik a színház új bemutatóit is.
 
Az alkalmazás bármely mobil áruházból ingyenesen letölthető a keresőmezőbe a „Víg” szócskát beírva, vagy okostelefonjára innen is letöltheti a készülékének megfelelő ikonra kattintva:
 
   

Szeretettel kívánok Önnek békes, élményekben gazdag, boldog új évet!