HÍRLEVÉL

2016. július 12.

     
 
 
 
 
Kedves Barátom!
 

Alig néhány hete ért véget a Vígszínház 120. évada, a társulat már a 121., szerencsés számú évadra készül. Azt szeretnénk, hogy a Vígbe, a Pestibe és a Házira járni továbbra is különleges élmény legyen, igazi ünnep.

 
 
 
 

Olvassunk együtt!

Most egy izgalmas játékra hívjük Önt és kedves családtagjait, barátait. Szeretnénk, ha együtt készülnének velünk a következő évadunkra. Olvasni jó, a nyaralás alatt, vagy egy kellemes nyárestén egy hűsítő ital mellett biztosan mindenkinél előkerülnek a kedvenc olvasmányok, vagy éppen új kalandokat kínáló művek. A Víg nyereményjátékában részt venni roppant egyszerű! Készítsen egy olyan fényképet, amin a Vígszínház 2016/2017-es évadában bemutatásra kerülő művek egyikét olvassa. Legyen az A Pál utcai fiúk, a Bűn és bűnhődés, a Don Juan vagy éppen a Szentivánéji álom, a beküldött fotókból a legötletesebbeket díjazzuk majd színházjegyekkel, bérletekkel! Olvassunk együtt!

 
 
 

ŐSZI ELŐADÁSAINK

A múlt évadban lemaradt az Össztáncról vagy a Földrengés Londonban című bemutatóról? Újra megnézné az Óz, a csodák csodáját vagy A dzsungel könyvét? Böngésszen a Víg weboldalán, augusztusi, szeptemberi és októberi előadásink már elérhetőek.
 
 
 

Nyári nyitvatartás

Nyáron a Vígszínház szervezése hétfőtől csütörtökig 14-től 18-ig óráig várja az érdeklődőket, péntekenként 14-től 17 óráig. Az Allee jegyértékesítő pultunk június 1-től, a Vígszínház és Pesti Színház pénztára június 16-tól zárva tart.

 
 
 
 

További kellemes nyári feltöltődést és szép olvasmányélményeket kívánok a Vígszínház összes barátjának és új vendégének!

Barátsággal,